Obvestilo

Postojnčani tekli za pogozdovanje Soviča

V okviru festivala Zmaj ‘ma mlade je danes potekal 2. Postojnski tek. Gre za dobrodelni dogodek, izkupiček katerega bo namenjen pogozdovanju Soviča.

Postojna – Najprej so se na progi po Postojni preizkusili otroci, nato pa je sledil še 10-kilometrski tek za odrasle. Približno 50 tekačev, povečini rekreativcev, je izziv sprejelo povsem resno, kajti tudi trasa letošnjega teka je bila po njihovih besedah precej zahtevna, predvsem zaradi vzponov, ki so se nekajkrat zvrstili na progi.

Ker je za dobro regeneracijo in dehidracijo telesa izjemnega pomena tekočina, je na dogodku z veseljem sodelovalo tudi podjetje Kovod in tekačem ob progi ter v cilju zagotovilo vodo. Poskrbeli pa so tudi za manjše presenečenje! Tekači so namreč ciljno črto prečkali pod vodnim tunelom, ki je bil na ta lep poletni dan ter po napornem teku še kako dobrodošel.

»Druženje s tekači nam je bilo v veliko veselje, zatorej se že veselimo povabila na dogodek prihodnje leto, vsem tekmovalcem, med katerimi je bil tudi zelo dobro športno pripravljen postojnski župan, pa čestitamo za rezultate!« sporočajo s Kovoda.

Foto: arhiv Kovoda

POstojnski tek6

 

POstojnski tek5

 

 

POstojnski tek4

POstojnski tek2POstojnski tek3

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja