Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Praznična nedelja s Food Truck Festom

V decembru Kulturni dom Cerknica skupaj z Notranjskim regijskim parkom in Občino Cerknica organizira dogodek z imenom »Praznična nedelja«, ki bo 17. 12., od 12. do 17. ure na ploščadi pred Kulturnim domom v Cerknici.

V sklopu tega dogodka so v Društvu AMD Lovko Ludvik Cerknica pripravili »Hrano na kolesih« in dogodek znotraj Praznične nedelje poimenovali »Food Truck Fest«.

Zato vabijo vse člane AMZS in še posebej člane Društva AMD Cerknica ter vse ljubitelje vozil in dobre hrane, da se jim pridružijo v nedeljo, 17. 12., od 12. do 17. ure, na »Food Truck Festu«, kjer bomo lahko poizkusili hrano in pijačo pripravljeno v predelanih kombijih oziroma avtomobilskih prikolicah.

Obiskovalci, ki še niso naši člani Društva AMD Lovko Ludvik Cerknica, pa bodo imeli priložnost, da se včlanijo.

V Cerknico se bodo samo za nas pripeljali D’Burger in Gostilnica 5 do 6 kg, ki bosta poskrbela, da ne bomo lačni. Za našo žejo pa bodo poskrbeli Coffee car, Tom Caravan Bar in Tankr.

Na dogodku bo tudi Fotoprikolica, v kateri se bomo obiskovalci lahko slikali in prejeli natisnjene fotografije, ki jih lahko uporabite za novoletne čestitke.

Za prijetno glasbeno vzdušje bo poskrbela skupina Funktasy.

Blanka Markovič KOcen

Ne spreglejte

Zmaga življenja – likovna razstava Ande in Janeza Ovsca

Toliko sinergije kot je je bilo minuli petek zvečer na odprtju razstave, toliko vzajemnega spoštovanja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja