Obvestilo

Praznični depo malo drugače – staro za noro

Letošnji praznični december želi Komunalno podjetje Vrhnika v depoju pripraviti malo drugače. Povrniti nostalgijo, posvetiti čas prijateljem, se umiriti, speči slastne piškote, izbrati »posebno« darilo, morda sami ustvariti izvirno darilo, pospraviti omare … skratka, začutiti praznično vzdušje, kakršno je vladalo, ko se nam še ni tako mudilo.

Trgovina depo bo z vami in za vas decembra v prostorih na Sodnijskem trgu, v katerih si boste lahko ogledali pester izbor predmetov in oblačil (od starih do čisto novih) po cenah, dosegljivih vsakomur, in kjer jih boste lahko tudi kupili. S prihodki od prodaje oblačil bomo za praznike vsaj malce razveselili naše občane, ki tako ali drugače potrebujejo sredstva za osnovne življenjske potrebe. Premalo se namreč zavedamo, da pomoči potrebni ljudje živijo povsem blizu nas, vendar jih v vsakdanji naglici ne opazimo.

Zato vas prosimo, da se odzovete našemu vabilu tudi tako, da oblačila, modne dodatke, rutke, kape … (za otroke in odrasle), ki jih ne nosite več; ki vam niso všeč ali so morda iz mode; pretesna ali preohlapna; v barvah, ki vas motijo; ste jih morda celo dobili za darilo, pa vam ne ustrezajo, namesto da bi jih zavrgli, podarite depoju. Oblačila naj bodo čista, tako da jih bomo lahko postavili na police trgovine depo. Lahko jih oddate v Zbirnem centru Vrhnika (depo ali na tehtnici), vsak dan od 8. do 14. ure, v sredo do 17. ure in v soboto od 8. do 14. ure.

JP Komunala Vrhnika   Depo3

Ne spreglejte

Tehniški muzej Slovenije: v novo sezono z razstavo Vse o zvoku

S 1. marcem bo Tehniški muzej Slovenije v Bistri pri Vrhniki zopet odprl svoja vrata. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja