Obvestilo

Premrl in Ošlaj uspešno opravila z relijem Železniki

Železniki so tudi letos gostili reli za slovensko državno prvenstvo. S svojim izplenom na prireditvi, ki je tu potekala petič, so zadovoljni tudi v ekipi Unikatoy racing. Grega Premrl in Vili Ošlaj sta ob nekaj manjših težavah dirkalnik Peugeot 208 R2 uspešno spravila na ciljno rampo, osvojila soliden rezultat, obenem pa nabrala nove izkušnje in znanja.

Šlo je namreč šele za tretji nastop posadke s tem dirkalnikom. Konkurenca divizije 2 je bila v Železnikih zelo številčna in kakovostna, saj je nastopilo kar devet domačih posadk v dirkalnikih razreda R2.

“Za nami je še en reli, s katerim smo zadovoljni. Težko bi govoril o uspešnosti v rezultatskem smislu, a sem vesel, da smo z ekipo dosegli napredek. Predvsem smo nadgradili nekaj nastavitev na vozilu, ki ostajajo ključni izziv za prihajajoče relije. Želim si še izboljšati tudi svojo vožnjo, predvsem konstantnost, saj so bili nekateri odseki hitrostnih preizkušenj zelo dobri. Nadejamo se, da bomo v Novi Gorici še močnejši,” je po prihodu v cilj relija razmišljal Grega Premrl.

Končni rezultat posadke Unikatoy Racinga je peto mesto v diviziji 2, sedmo mesto v generalni razvrstitvi državnega prvenstva in deseto mesto v celotni konkurenci na reliju Železniki.

Sedaj v slovenskem državnem prvenstvu sledi daljši poletni premor, ki ga bo prekinil reli Nova Gorica 7. in 8. septembra.

Ne spreglejte

Postojna: Oktetu Bori priznanje Miroslava Vilharja

Na večer ob slovenskem kulturnem prazniku so se v Postojni z osrednjo prireditvijo poklonili največjemu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja