Obvestilo

Preverite svojo telesno zmogljivost

V okviru programa CINDI Slovenija Zdravstveni dom Postojna že vrsto let organizira brezplačen preizkus telesne zmogljivosti »Hoja na 2 km«.

Udeležijo se ga lahko vsi, ki so telesno nedejavni ali zmerno dejavni, v starosti od 20 in 65 let.

Preizkus hoje na 2 km je preprost, natančen, varen in ponovljiv test, na katerem s pomočjo tako hitre hoje kot jo zmorete, da pri tem ne ogrožate svojega zdravja, izmerimo vašo telesno zmogljivost in vam na podlagi vaših rezultatov svetujemo ustrezno telesno dejavnost ter zdravju prijazno športno vadbo.

Preizkusa hoje se je v vseh letih udeležilo preko tisoč občanov, izvajamo pa ga v spomladanskem času in ga ponovimo jeseni.

Poleg preizkusa v Športnem parku v Postojni smo v letih 2014 in 2015 organizirali preizkus tudi v podjetju Ydria Motors v Podskrajniku (zdaj ebm-papst Slovenija), udeležilo se ga je  87 zaposlenih.

Ekipa organizatorjev Zdravstvenega doma Postojna (na sliki z enim od udeležencev) vas lepo vabi, da se spomladanskega preizkusa, ki bo predvidoma v aprilu, natančen datum pa bomo objavili tudi na spletnem portalu, udeležite v čim večjem številu.

Pripravila: Irena Magajna, ZD Postojna

 

Ne spreglejte

Projekt Predjama Sustainable – uvod v trajnostno mobilnost na Postojnskem

Projekt, usmerjen v upravljanje trajnostne mobilnosti na turistični lokaciji Predjama, podpirajo Islandija, Lithenštajn in Norveška …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja