Obvestilo

Primorka vnovič prizorišče verižnega trčenja

Okrog 16.30 ure se je na primorski avtocesti pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane zgodila huda prometna nesreča, v kateri naj bi bilo po udeleženih osem vozil. Več oseb je lažje poškodovanih, ena oseba naj bi utrpela hude telesne poškodbe (zlom roke), sporočajo z ljubljanske policijske uprave. Avtocesta je v smeri Ljubljane je bila zaprta pri izvozu Logatec, promet pa je bil preusmerjen na regionalno cesto.

Prekratka varnostna razdalja

Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika BMW, državljana Slovenije, ki je vozil po levem prometnem pasu iz smeri Logatca proti Vrhniki. Ta je dohitel voznika osebnega vozila, prav tako znamke BMW,  državljana Srbije, in trčil vanj. Pri tem je slednjega odbilo naprej v voznika  osebnega vozila Audi, državljana Srbije, tega pa je odbilo v voznico pred njim, državljanko Koreje. Slednjo je zaneslo v desno in pri tem je trčila v voznika, državljana  Nemčije, ki je vozil po desnem prometnem pasu. Po trčenju je v stoječa vozila trčil še češki voznik  Toyote Avensis.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil
Potnika v vozilu, povzročitelja, sta utrpela telesne poškodbe. Zoper povzročitelja bodo policisti ustrezno ukrepali. Primorska avtocesta je bila včeraj zvečer ponovno odprta. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče zaključili, nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil.

Foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja