Obvestilo

Priznanja najboljšim tekačicam in tekačem Notranjskega tekaškega pokala

Od osnovnošolcev do 70-letnikov …

Po nagovoru koordinatorja Notranjskega tekaškega pokala Izaka Hribarja Medena so priznanja iz rok cerkniškega župana Marka Ruparja najprej prejeli osnovnošolci.

Osnovna šola, s katere se je največ učencev udeležilo tekov Notranjskega tekaškega pokala, je Osnovna šola heroja Janez Hribarja iz Starega trga pri Ložu. Največ točk, glede na število udeležencev pa so dosegli učenci Osnovne šole Toneta Šraja Aljoše iz Nove vasi. Priznanje pa so podelili tudi najuspešnejšemu športnemu društvu, katerega tekači so sodelovali na Notranjskem tekaškem pokalu. Največ točk letos je ponovno doseglo Športno društvo Izišport.

 Jožetu Opeki zahvala za fotoutrinke

Velike zahvale je bil deležen tudi fotograf, ki že vrsto let v objektiv lovi zanimive trenutke tekov. Ker nas, če smo iskreni, po koncu, poleg rezultatov, fotografski utrinki tudi najbolj zanimajo. Plaketo, za dolgoletno spremljanje Notranjskega tekaškega pokala s področja fotografiranja pje prejel  Jože Opeka.

V drugem sklopu prireditve so sledile podelitve priznanj po kategorijah, ženskih in moških, tja do 60 in pri moških celo 70 let in več.

Absolutni zmagovalci in najvztrajnejši

Največ točk v absolutni razvrstitvi pokala v letošnjem letu so v desetih tekih zbrali

Ule Nataša, 219 točk, Martinčič Brigita, 231 točk in Ajančič Nataša, 259 točk, med ženskami in Marinč Mihael, 235 točk, Vehovec Tadej, 249 točk in Osvald Tadej, 283 točk. Posebna priznanja so prejeli tudi tekačice in tekači, ki so se udeležili vseh desetih tekov letošnjega Notranjskega tekaškega pokala.

Blanka Markovič Kocen

Foto: Tine Šubic

 

Ne spreglejte

Pivka je doma v Sloveniji in Evropi

Ob prazniku Občine Pivka je osrednji dogodek, slovesna prireditev v Krpanovem domu, izzvenel kot svojevrsten …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja