Obvestilo

Prodajni avtomat Lekarna 24 – nova storitev Lekarne Ljubljana

Lekarna Ljubljana je pred Lekarno pri polikliniki včeraj uradno odprla in predstavila novo storitev, prodajni avtomat Lekarna24. Kdaj bomo tak avtomat dobili tudi v Primorsko-notranjski regiji zaenkrat še ni določeno.

 Kot je poudaril direktor dr. Marjan Sedej, je Lekarna Ljubljana uspešen javni zavod, ki uvaja nove storitve, s katerimi želi svojim strankam nuditi dodano vrednost: »Čeprav smo nekaterim trn v peti, saj z razvojem naprednih aktivnosti dokazujemo, da lahko nadgrajujemo in izboljšujemo svoje delovanje, razvijamo nove storitve in s tem vplivamo na večje zadovoljstvo naših strank in posledično na uspešno poslovanje. Prodajne avtomate Lekarna24 bomo v prihodnje namestiti tudi v druge primerne lekarne, prednostno v tiste kraje, kjer ni dežurnih lekarn.«

LL-otvoritev-Sedej-za objavo

Nova storitev Lekarne Ljubljana bo namreč na voljo noč in dan, sedem dni v tednu. V ponudbi avtomata je več kot 80 izdelkov, ki jih potrebujemo za lajšanje manjših zdravstvenih tegob ali zgolj za dobro počutje oziroma ohranjanje le-tega. S prodajnim avtomatom bo možen hiter in enostaven dostop do izdelkov iz blagovnih skupin intima, higiena, ustna nega, otroški program, prehranska dopolnila, pa tudi do izdelkov, ki jih potrebujemo za brezskrbno preživljanje prostega časa in lajšanje bolečin. Prodajna ponudba, v kateri sicer ni zdravil, bo sezonsko prilagodljiva.

Sail Brace, Ljubljana 30.04.2015
Sail Brace, Ljubljana 30.04.2015

Odprtja prodajnega avtomata se je udeležil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, ki je izpostavil, da sodelavci v Lekarni Ljubljana izkazujejo strokovnost, inovativnost in predanost svojemu delu. Tudi nova storitev je rezultat tega: »Prepričan sem, da Lekarna Ljubljana s svojimi storitvami izboljšuje dostopnost do izdelkov in je lahko zgled marsikateremu javnemu zavodu oz. organizaciji.«

Prva prodajna avtomata sta postavljena v dveh lekarnah v Ljubljani, v Lekarno pri polikliniki in Lekarno Bavarski dvor. Izdelki so nameščeni tako, da olajšajo izbiro, avtomat Lekarna24 pa omogoča njihov nakup tudi izven delovnega časa lekarne v vseh letnih časih, saj je temperaturno reguliran.

 Pred prodajnim avtomatom so župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, vodja Lekarne pri polikliniki Filomena Kristl in vodja projekta Nataša Šinkovec simbolično prerezali trak. Prva sta nakup opravila Janković in Sedej.

LL-otvoritev-nakup

Vodja projekta Nataša Šinkovec je na vprašanje, kdaj bomo prodajni avtomat Lekarna24 dobili tudi v Primorsko-notranjski regiji odgovorila: »Avtomate res nameravamo najprej postaviti tam, kjer je oskrba omejena, nimamo pa še načrta, kako si bodo sledila odpiranja.« (B. M. K.)

Foto: B. M. K., arhiv Lekarne Ljubljana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne spreglejte

Poostren nadzor nad uporabo mobilnih telefonov

policisti so na območju celotne Slovenije danes pričeli poostreno nadzirati uporabo mobilnih telefonov med vožnjo. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja