Obvestilo

Projekt Raziskujte z nami – dobrodošlica turistom na Pivškem

Zavod za turizem Pivka je v sodelovanju z domačimi turističnimi ponudniki in vodniki začel s kampanjo Raziskujte z nami https://visitpivka.si/raziskujte-z-nami/  oz. v angleščini Explore with us https://visitpivka.si/explore-with-us/.

Turisti v spremstvu domačinov

»Kampanja Raziskujte z nami je v prvi vrsti namenjena turistom, ki obiščejo naše kraje, želimo jim predstaviti, kaj vse lahko pri nas vidijo in doživijo, v spremstvu poznavalca, domačina,« sporočajo z Zavoda za turizem Pivka.

S kampanjo so začeli 13. junija, trajala pa bo celo poletje, vse do 25. septembra, ko jo bodo zaključili z dogodkom Okusi Pivških jezer.

Pester nabor doživetij

Vsak dan v tednu imajo gostje priložnost početi kaj zanimivega, lahko raziskujejo, hodijo, kolesarijo. Izbirajo lahko med pestrim naborom doživetij, od vodenih ogledov v tujih jezikih v Parku vojaške zgodovine in Centru o velikih zvereh Dina Pivka, do nočnega pohoda ob polni luni, učenja preživetja v naravi, spoznavanja življenja na kmetiji, lahko se sprehodijo z vodnikom mimo Pivških križev in druge kulturne dediščine, spoznavajo skrivnostna Pivška jezera, se seznanijo z delom čebelarja in še in še.

Na spletni strani obiskovalci najdejo dogodke za dva tedna vnaprej, vsak teden se dodajajo nove vsebine.

Erika Kovačič / Uredništvo NzN

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja