Obvestilo

Prve stopničke za Toyoto GT86!

Grega Premrl, Vili Ošlaj in drugi  člani ekipe Unikatoy Racing Poreč zapuščajo zadovoljni – prvič v času tekmovanja s Toyoto GT86 tudi z rezultatskega vidika.

Nekdanja državna prvaka sta namreč prvič po zaključku nastopov z zmagovitim dirkalnikom Citroenom DS3 R3T stopila na stopničke divizije 2 slovenskega državnega prvenstva. Na ciljni rampi sta se Premrl in Ošlaj veselila tretjega mesta, za nameček pa sta končnemu uspehu dodala še prvo zmago na posamezni hitrostni preizkušnji, ki je prišla v nedeljo zjutraj.

Grega Premrl je po prihodu v cilj zadovoljen dejal: “Čeprav smo imeli dobro hitrost že na nekaterih prejšnjih relijih, nam jo je šele tokrat končno uspelo v celoti prenesti na ‘brzince’ in na koncu pretvoriti tudi v dober rezultat. Zadovoljen sem, da sva z Vilijem izvrstno stopnjevala ritem in na koncu že postavljala čase za vrh razpredelnice. Malo grenkega priokusa imam zgolj zaradi zadnje hitrostne preizkušnje, ko dirkalnik ni deloval optimalno zaradi težav z gorivom. Zaradi tega sva za las (0,5 sekunde) izgubila neposredni dvoboj s posadko Šebalj-Pogačić, ki je nastopala z enakim dirkalnikom. Kljub temu sva seveda zadovoljna, zavedava pa se, da imava seveda še vedno precej rezerve, ki jo bomo korak po korak skušali izničiti v nadaljevanju nastopov s Toyoto.”

Z relijem v Poreču je sezona za ekipo Unikatoy Racing zaključena, saj se idrijskega relija ne bodo udeležili. Tako člani že nestrpno in z optimizmom zrejo proti sezoni 2020, ko se veselijo konkurenčnih in atraktivnih voženj z dirkalnikom s pogonom na zadnji kolesni par – Toyoto GT86.

Vir: Unikatoy Racing

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja