Obvestilo

Pust v Cerknici: 10 gratis vstopnic za zabavo s Tanjo Žagar in Dejanom Vunjakom

Pust v Cerknici – Pustno društvo Cerknica v sodelovanju s portalom lokalniutrip.com in organizatorjem uradne petkove ter sobotne pustne zabave v Cerknici podeljuje skupaj deset gratis vstopnic za omenjeni prireditvi. Po pet vstopnic za petkov večer s Tanjo Žagar ter pet vstopnic za sobotni večer z Dejanom Vunjakom bo razdeljenih med vse zainteresirane, ki bodo na Facebook strani Pust v Cerknici všečkali to objavo in v komentar zapisali za kateri večer si želijo brezplačno vstopnico ter na e-naslov pust.cerknica@gmail.com poslali svoje podatke (ime, priimek, polni naslov). Objavo lahko na Facebook-u komentirate večkrat in tudi za oba dneva, v žrebanju bodo upoštevani prav vsi komentarji. POZOR: Prejemniki/nagrajenci bodo objavljeni za vsak večer posebej – v petek in v soboto okrog 17. ure.

Datum: 5. februar 2016 ob 21.00 in 6. februar 2016 ob 22.00 / Lokacija: šotor pri Žajfn’ci / Organizator: Cimermančič-Rok Stanka s.p. in Pustno društvo Cerknica / vstopnina 5€

Če je že »ščuka na suh’m«, Butalcem ni treba bit.

Da ne bodo suhi od zunaj, bo slej ko prej poskrbelo vreme, da ne bodo suhi od znotraj, pa bodo poskrbeli vsak zase na veliki tradicionalni pustni zabavi. Kaj eni, kar dveh.

Lanska ugotovitev, da Butalci potrebujejo zabavo tudi v petek, se je izkazala kot pravilna. Tako bo tudi letos na sporedu druga tradicionalna petkova pustna zabava z našo staro znanko Tanjo Žagar, v soboto pa bomo noreli z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami.

Ker je igrišče ob Osnovni šoli Cerknica (dosedanje prizorišče pustnih zabav) ograjeno skoraj kot Kolpa, se šotor seli k Žajfn’ci. In počasi se cel pust premika tja, od koder se je že v pamtiveku pričenjal pustni pogrebni sprevod. Najprej je šla tja pustna hala, nato pogreb, zdaj pa še obe pustni zabavi. Še malo, pa se bo še karneval začel kar tam in šel po potoku do jezera…

Kakorkoli, vabljeni v šotor, ki bo postavljen pri Žajf’nci (za tiste malo mlajše – zraven Gasilskega doma, Komunale in Pustne hale). Lušno bo! Letos znova v petek in soboto! … No … lušno bo še v četrtek, nedeljo, ponedeljek, torek, malo pa tudi v sredo.

Butalski Urad Za Intiligenco oz. BUZI opozarja: previdno pri črpanju evropskih (pa tudi drugih) tekočih sredstev! Če pa že črpate, pustite metlo in druga prevozna sredstva doma.

Pustni petek, 5. 2. 2016
– ob 21:00 PUSTNA ZABAVA – šotor pri Žajfn’ci v Cerknici (za gasilskim domom), nastopa Tanja Žagar in gosti.
http://www.facebook.com/events/1657755947822977/
http://pust.si/event/budez-2015/
VSTOPNINA 5€

Pustna sobota, 6. 2. 2016
– ob 22:00 PUSTNA ZABAVA – šotor pri Žajfn’ci v Cerknici (za gasilskim domom), nastopajo Dejan Vunjak in BRENDIJEVE BARABE z gosti.
http://www.facebook.com/events/1657755947822977/
http://pust.si/event/butalska-zabava/
VSTOPNINA 5€

www.pust.si

Ne spreglejte

Miklavžev sejem v Pivki

Turistično društvo Pivka vabi na Miklavžev sejem, ki bo v nedeljo, 3. decembra 2023, od 14. do 19. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja