Obvestilo

Pust v Cerknici bo!

Zaradi epidemije koronavirusa je tudi Pustno društvo Cerknica odpovedalo vse dogodke. A pust bo, sporočajo, le na splet se bo preselil. Pustni teden se začne v četrtek, 11., in konča 17. februarja.

»Tudi če ne moremo pustovati tako kot ponavadi, na ulicah, v športni dvorani, šotoru in kulturnem domu, nam nihče ne onemogoča, da bi pustno vzdušje pripravili kar doma,« sporočajo iz pustnega društva. »Na maske pa smo že tako nekaj časa navajeni.«

V pustnem tednu vam bodo pri tem pomagali člani Pustnega društva Cerknica, ki bodo pripravili nekaj zabavnih video vsebin. V četrtek bo predaja oblasti potekala na daljavo, v petek si boste TV Čohovo lahko ogledali na računalniških zaslonih. »V soboto se namaškarajte doma skupaj z najmlajšimi in rajajte v družinskem krogu,« pozivajo v društvu. V nedeljo bodo predvajali kar lanski karneval z letošnjimi komentarji, v ponedeljek si boste lahko ogledali  dokumentarec o cerkniški pustni garderobi skozi čas,  v torek še enkrat TV Čohobo, v sredo pa se bo pust poslovil.

Pustno društvo Cerknica / Uredništvo NzN

 

Ne spreglejte

Postojna: Oktetu Bori priznanje Miroslava Vilharja

Na večer ob slovenskem kulturnem prazniku so se v Postojni z osrednjo prireditvijo poklonili največjemu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja