Obvestilo

Pust v Cerknici: Prejemniki vstopnic za sobotno zabavo z Dejanom Vunjakom

Pust v Cerknici – Pustno društvo Cerknica v sodelovanju s portalom lokalniutrip.com in organizatorjem pustnih zabav v Cerknici podeljuje skupaj deset gratis vstopnic za pustni zabavi v šotoru (petkova zabava s Tanjo Žagar in sobotna zabava z Dejanom Vunjakom).
Znani so nagrajenci oz. prejemniki vstopnic za sobotno zabavo z Dejanom Vunjakom,
prejemniki so:

  1. Metka Perko, Cesta pod Slivnico, Cerknica
  1. Aleksandra Petrovčič, Gerbičeva ulica, Cerknica
  1. Melita Nared, Sinja gorica, Cerknica
  1. Nives Pahulje, Ulica Louisa Adamiča, Ribnica
  1. Miha Premru, Jenkova ulica, Postojna

Zgoraj navedeni nagrajenci imajo ob pravočasnem vstopu, navedbi, da so prejemnik gratis vstopnice ter ob predložitvi osebnega dokumenta omogočen brezplačen vstop na sobotno pustno prireditev v šotoru pri Žajfn’ci v Cerknici.

TOČNA LOKACIJA ŠOTORA:
Notranjska cesta 42-44, Cerknica – smer Begunje; za gasilskim domom Cerknica in ob JP Komunala Cerknica. V šotoru na voljo: ogrevanje, garderoba, šank, kadilnica. Vstopnina 5€.

POMEMBNO OBVESTILO:
Vsi obiskovalci prireditve v šotoru so pred vstopom dolžni predložiti osebni dokument.

NASVET ZA PARKIRANJE:
Svetujemo, da se do šotora odpravite peš, za parkiranje uporabite parkirne prostore širom Cerknice. Parkiranje je brezplačno, saj modra cona med vikendom ne velja.
Nagrajenci oz. prejemniki vstopnic za petkovo zabavo s Tanjo Žagar so objavljeni tukaj.

 

BUTALSKI INFO O SOBOTNI PRIREDITVI
Datum:
Lokacija: šotor pri Žajfnici v Cerknici

nastopajo DEJAN VUNJAK in BRENDIJEVE BARABE z gosti.

Če je že »ščuka na suh’m«, Butalcem ni treba bit.

Da ne bodo suhi od zunaj, bo slej ko prej poskrbelo vreme, da ne bodo suhi od znotraj, pa bodo poskrbeli vsak zase na veliki tradicionalni pustni zabavi. Kaj eni, kar dveh.

Če je sobotna zabava tradicionalna, pa njena lokacija zagotovo ni – bo pa najverjetneje postala. Ker je igrišče ob OŠ Cerknica ograjeno skoraj kot Kolpa, se prizorišče zabave seli k Žajfn’ci. In počasi se cel pust premika tja, od koder se je že v pamtiveku pričenjal pustni pogrebni sprevod. Najprej je šla tja pustna hala, nato pogreb, zdaj pa še pustna zabava. Obedve pravzaprav. Še malo, pa se bo še karneval začel kar tam in šel po potoku do jezera…

Kakorkoli, vabljeni v šotor, ki bo postavljen pri Žajf’nci (za tiste malo mlajše – zraven Gasilskega doma, Komunale in Pustne hale). Lušno bo!

Butalski Urad Za Intiligenco oz. BUZI opozarja: previdno pri črpanju evropskih (pa tudi drugih) tekočih sredstev! Če pa že črpate, pustite metlo in druga prevozna sredstva doma.

Organizator: Cimermančič-Rok Stanka s.p.

pust.si

Ne spreglejte

Cantabile: trije razprodani koncerti v Švici

Simfonični orkester Cantabile se je od 1. – 5. maja 2024 odzval povabilu 110 – …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja