Obvestilo

Rakek v četrtek: ŽALOSTNO

Na Rakeku tragična smrt, sumi kažejo na umor. Neuradno se je nasilje med družinskima članoma zgodilo pri Žurgovih. 24-letni Jani Žurga naj bi zabodel 61-letnega očima, slednji naj bi zatem podlegel poškodbam. Danes ob 10. uri so na Postojnski cesti na Rakeku gasilci PGD Rakek s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja večstanovanjske stavbe, v katerem so našli mrtvo osebo. Ogleda kraja sta se udeležili dežurna tožilka in preiskovalna sodnica. Storilec naj bi pobegnil na Obalo, kjer so mu policisti že odvzeli prostost.

Janijevi znanci so nam povedali, da Jani s prijateljico pričakuje svojega prvega otroka, da pa so se nedavno odnosi v njuni zvezi (s)krhali.

Ob tem smo izvedeli, da naj bi se Jani nad očimom znašal že pred tokratnim dogodkom ter da je imel v zadnjih letih večkrat težave s psihično oz. duševno stabilnostjo, še posebej v dneh ob koncu leta. Svoje težave je dodatneje podkrepil tudi z izražanjem svojih samomorilnih nagnjenj. Zaradi omenjenih stisk je bil tudi že hospitaliziran.

Besedilo in foto: Miha Belca

Ne spreglejte

Baletniki napolnili tako cerkniški kot postojnski kulturni dom

V 18. letu delovanja je Baletno društvo Postojna predstavilo letno produkcijo Morsko kraljestvo. Na zadnjo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja