Obvestilo

Rakovčani prvi na turnirju v Kamniku

Mladi nogometaši (U10) Nogometnega kluba Rakek so na turnirju v Kamniku ta konec tedna osvojili 1. mesto. Nastopilo je 16 ekip, rakovška nogometna ekipa pa se je pomerila z nogometnimi klubi Vir, Slovan in Sava Kranj.

V svoji skupini so si priigrali dve zmagi in en poraz ter si tako prislužili prvo mesto, v četrtfinalu pa so se pomerili z domačini, NK Kamnik, in nasprotnike ugnali z 1:0, ter se uvrstili v polfinale. V polfinalni tekmi so igrali z NK Slovan in po izenačenju 1:1 zmagali po kazenskih strelih. Zgodba se je ponovila tudi v finalu, kjer so se pomerili z ekipo z Jesenic, ter si pribrcali zasluženo zmago po maratonskih kazenskih strelih. 

Kot je povedal trener Damjan Samsa, gre za zelo talentirano ekipo mladih nogometašev, ki že žanje velike uspehe in od katere lahko pričakujemo še veliko. Zmaga v Kamniku jim je prinesla že sedmi pokal. 

22. marca se bodo pomerili na turnirju v Ljubljani, kjer se bodo srečale samo najboljše mlade ekipe v Sloveniji, junija pa se bodo udeležili mednarodnega turnirja na Štajerskem.

Andreja Jernejčič

Foto: NK Rakek

Ne spreglejte

HOOPERS za vse generacije psov

Zadnjo marčevsko  soboto je Bellina šola na vadbišču pod Sekirico predstavila kinološko disciplino Hoopers, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja