Obvestilo

Rakovški gasilci so se razveselili novega gasilskega doma

Minulo soboto so rakovški gasilci dočakali tisto, na kar so čakali zadnje leto in pol, odkar se je začela gradnja novega gasilskega doma na Rakeku. V čudovitem spomladanskem vremenu so se člani, članice, veterani in mladina PGD Rakek s postrojem pred starim gasilskim domom in manjšo parado ob podpori številnih krajanov, ki so nas spremljali ob cesti, sprehodili do novega gasilskega doma na Poti v Dele, poleg pokopališča. Sledila sta pogostitev in druženje z novimi sosedi, ki so gasilce toplo sprejeli v svojo sredino.

Novo obdobje PGD Rakek

Rakovški gasilci so tako stopili v novo obdobje svojega gasilskega društva. Odslej bodo namreč vse aktivnosti izvajali na novi lokaciji, ki jim nudi neprimerno več možnosti za kvalitetno opravljanje nalog.

Občina in župan prisluhnila potrebam in željam gasilcev

Na tem mestu se gasilci iskreno zahvaljujejo Občini Cerknica in županu Marku Ruparju, ki je uslišal želje in potrebe po novih, sodobnih prostorih za opravljanje gasilske službe. Ob tej priliki pa rakovški gasilci vabijo vse krajane, občane in simpatizerje novega gasilskega doma na veselico, na kateri nas bodo zabavali Mladi Gamsi, v soboto, 3. 6. 2023.

Miha Modic, PGD Rakek

Foto: Tine Šubic

 

Ne spreglejte

Postojna: Oktetu Bori priznanje Miroslava Vilharja

Na večer ob slovenskem kulturnem prazniku so se v Postojni z osrednjo prireditvijo poklonili največjemu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja