Obvestilo

Rally Casentino – nova preizkušnja za Grega in Anjo

Postojnski voznik rallyja Grega Premrl se s sovoznico  Anjo Verbič in ekipo Unikatoy Racing ta konec tedna odpravlja v Italijo na 36. rally Casentino, ki se bo odvijal po zavitih in gričevnatih cestah Toscane. Rally Casentino je v preteklosti gostil tudi nekaj ekip, ki nastopajo v svetovnem rally prvenstvu (WRC). Speljan je po asfaltiranih površinah, najbolj prepoznavna pa je zadnja hitrostna preizkušnja, ki je dolga kar 38km in se vozi ponoči.

Rally, ki bo štel tudi za mednarodni pokal Mitropa, bo potekal v petek 15. in soboto 16. julija. Akcija se prične s t.i. shakedownom v petek ob 14h in nadaljuje s startom prve hitrostne preizkušnje ob 20:30 v Bibbieni. Drugi dan rallyja se začne v soboto s startom ob 10:40 ter zaključi ob 22:48 na viale Garibaldi v Bibbieni.

Rally je sestavljen iz devetih  hitrostnih preizkušenj v dolžini 141 km, ki bodo speljane v okolici Bibbiene, skupna dolžina proge pa je 395 km.

Za podrobnejše informacije o poteku rallyja in posameznih hitrostnih preizkušenj obiščite spletno stran organizatorja s klikom tukaj.

Lokacija servisne cone in našega servisa je pri loc. Ferrantina v Bibbieni (GPS: 43.710265, 11.807260)

»Tako za naju z Anjo kot tudi celotno ekipo Unikatoy Racing je to prvi nastop na tem rallyju, ki slovi po izjemnem vzdušju in velikem številu gledalcev, zato pričakujemo veliko zanimive akcije,« je povedal Postojnčan Grega Premrl.

Rally Casentino1

 

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja