Obvestilo

S projektom Mravlja do novih poslovnih znanj

Projekt mravljaponuja brezplačno svetovanje podjetjem in podjetnikom na več področjih, predvsem pa pri prodaji, mreženju in marketingu. Cilj projekta je, da s povezovanjem in mreženjem na terenu soustvarjamo različne poslovne priložnosti in rešitve.

Ker trenutna družbena in poslovna klima od vseh deležnikov zahteva povezovanje in sodelovanje, sta se Občina Logatec in Območna obrtno-podjetniška zbornica odločili pristopiti k podpori temu Projektu. Težko ekonomsko situacijo lahko vidimo kot breme ali pa kot izziv in razlog za preizkus nove poti za uspešno delovanje in pozitiven poslovni rezultat.

Če v zapisanem vidite priložnost za nova znanja, ste vabljeni, da se pridružite predstavitvi Projekta Mravlja v Logatcu. Dogodek podpirata tudi župan Občine Logatec, g. Berto Menard, in predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec, g. Bogdan Oblak.

Vabljeni torej v petek, 5. decembra 2014, ob 14. uri v predavalnico na Območni obrtno-podjetniški zbornici Logatec, na predstavitev projekta.

Ne spreglejte

Podjetniško-obrtni teden v Logatcu

Naslednji teden bo Logatec s pestrim dogajanjem tudi podjetniško obarvan. Logaška območna obrtno-podjetniška zbornica namreč …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja