Obvestilo

ŠC Postojna z deveto generacijo diplomantov

Pretekli četrtek so na Šolskem centru Postojna  že devetič slavnostno podelili  diplome triinštiridesetim študentom Višje strokovne šole Postojna, ki so uspešno zaključili dveletni študij in si pridobili višjo strokovno izobrazbo. Diplome je prejelo  18 diplomantov programa poslovni sekretar, 20 inženirjev strojništva ter 5 inženirjev gozdarstva in lovstva, ki so se s tem pridružili že 487 diplomantom Višje strokovne šole.
Diplomante je nagovoril župan občine Postojna Igor Marentič. Za glasbeno popestritev je poskrbel dobro utečen šolski Big Band Postojna pod vodstvom Tomaža Nedoha in s pomočjo treh obetavnih mladih pevk.

Diplomante in vse prisotne sta nagovorili tudi direktorica ŠC Postojna, Helena Posega Dolenc, in ravnateljica Višje strokovne šole, Nada Vadnov. Slednja  je  Izpostavila priznanja, ki jih je Višja strokovna šola prejela v preteklem letu.

Z vojaške misije na Kosovu se je oglasila diplomantka programa poslovni sekretar, Martina Marolt. Zbrane je nagovorila preko Skypa, kakor je lahko tudi sama spremljala celotno podelitev diplom.  Nagrade so prejeli tudi  najboljši študenti rednega in izrednega študija. (M. R.)

Foto: arhiv šole

 

 

Ne spreglejte

Pohod – izziv za gibalno ovirane osebe

V soboto, 25.05.2024, bo od 10h naprej potekal pohod za gibalno ovirane osebe. Izpred Ekomuzeja Pivških presihajočih …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja