Obvestilo

Ščukice zaključile gledališko sezono

Otroška gledališka skupina Ščukice zna svojo gledališko sezono zaključiti na prav poseben način. Preteklo  soboto zvečer so z mentorico pripravili nastop z naslovom Slika in zvok, ki je postregel z zanimivim in všečnim programom. Kot že naslov pove, so se otroci spopadli s točkami, ki imajo poudarek samo na videnem ali samo na slišanem na odru, najbolj veselo pa je bilo, ko se je oboje zlilo skupaj.

Nastop je postregel z novimi, še nikoli poprej videnimi točkami na odru kulturnega doma v Planini. Med temi omenimo sinhrono izvajanje ritma s ploskanjem, plesno koreografijo s trakovi in zanimivo variacijo pantomime z glasbeno podlago. Omenjeno je dopolnjevalo doživeto recitiranje pesmi in veselo večglasno petje. Vse se je tematsko in vsebinsko povezovalo in pripovedovalo neko zgodbo.

Nastop, ki je potekal v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2016, so obiskovalci pospremili z velikim iskrenim aplavzom. V znak zahvale so bili prisotni nato povabljeni na pijačo in jedačo, med katero ni manjkalo sproščenega in prijateljskega pogovora, med drugim tudi o prihajajočih zasluženih počitnicah.

Maja Batagelj

Foto: Matija Žnidaršič in Cilka Blažon

 

Ne spreglejte

Bliža se Furmanski praznik v Postojni!

V organizaciji Turističnega društva Postojna bo v nedeljo, 7. julija 2024, v Parku Postojnska jama …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja