Obvestilo

ŠD ebm-papst tudi letos s polno podporo vodstva podjetja

Zadnjo januarsko soboto so se na redni letni skupščini zbrali člani Športnega društva ebm-papst. Tudi letos so nam gostoljubje izkazali v gostilni Turk v Hotedršici. Po uvodnem pozdravu in nagovoru direktorja in predsednika Jošta Rupnika smo prisotni prisluhnili letnemu in finančnemu poročilu za leto 2019, ki ju je predstavil Mitja Pellis, izvolili organe Športnega društva in sprejeli letni plan dela za leto 2020.

 V letu 2019 smo se člani ŠD udeležili 15 prireditev, 57-odstotna udeležba pa ni navdušujoča, saj iz leta v leto pada. Kot je povedal Pellis, so še najaktivnejši tekači, ki vsako leto izpolnijo plan, aktivni so tudi kolesarji, več pozornosti pa bo treba v prihodnje nameniti pohodništvu.

Društvo je imelo v letu 2019 7.358,00 evrov prihodkov in 7.520,45 evrov odhodkov, od tega največ, skoraj 4.000 evrov za štartnine. “Princip delovamja športnega društva ostaja nespremenjen in izpostavlja množičnost, skrb za zdravje in druženje,” je med drugim dejal Jošt Rupnik. Skupščina je letno in finančno poročilo soglasno sprejela.

V razpravi o lanu dela za letošnje leto je bil izpostavljen Dan družine, 4. Jilij, ki je eden večjih vsakoletnih projektov in zahteva angairanje številnih članov društva. Zato je Mitja Pellis pozval k večji aktivnosti in sprejemanju zadolžitev.

“Stališče podjetja je, da tudi v časih, kin iso najbolj rožnati, vodstvo podpira športne aktivnosti. Tudi lastnik iz Landshutta na tem področju ne pričakuje varčevanja,” je poudaril Jošt Rupnik, ki je izrekel priznanje športnikom, ki z udeležbo na tekmovanjih pripomorejo k prepoznavnosti podjetja.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja