Obvestilo

Še en uspešen teden za Lovce na daljave

Prejšnji torek  so najstarejši tekmovalci logaškega smučarsko-skakalnega kluba odskakali tekmo slovenskega pokala COCKTA na 100-metrski skakalnici v Kranju. Tudi tokrat se je na stopničke s tretjim mestom med mladinci do 20 let  povzpel Andraž Modic. Jaka Matko, ki je najboljši logaški nordijski kombinatorec – skok in tek, je med mladinci do 18 let zasedel odlično 4. mesto, Gregor Šen pa 15. Med člani sta Matej Likar in Tim Babnik zasedla 9. oziroma 14. mesto.

Lovci - Tim 2 in Lovro 3

Tim in Lovro na 2. in 3. mestu

V soboto so na domačih skakalnicah pod Sekirico organizirali regijski pokal COCKTA za cicibanke in cicibane do 9 let na 15-metrski, deklic do 11 let in dečkov do 10 in 11 let na 25-metrski  skakalnici. Najprej so svoje pridobljeno znanje na 8-metrski skakalnici pokazali tekmovalci začetniki, Petja Bricelj , Žiga Šabec in Žan Turk, za kar so prejeli posebna priznanja. Potem se je začelo zares! Izkazalo se je, da so logaški tekmovalci pod vodstvom Sama Gostiše in Bogdana Mlinarja  tudi v najmlajših kategorijah v stiku z najboljšimi. Zmagovalec tedna je Nik  Gostiša Lah (na sliki), ki je zmagal med dečki do 11 let, na zmagovalni oder se je s tretjim mestom povzpel še Jan Bricelj, odlični ekipni uspeh so zaokrožili  Andraž Krašna s četrtim,  Kristjan Žerjal z devetim in Janez  Simonišek z dvanajstim mestom. Med dečki do 10 let je na  5. mesto priskočil Matic Žibert (na sliki).

Lovci - Nik 1

Lovci - Matic 5

Organizacija tekem je odlično uspela, za kar so zaslužni zvesti člani, starši, simpatizerji in nenazadnje sponzorji – donatorji, brez katerih nebi bilo takšnih uspehov v zadnjem obdobju.

Še ni konec. Na alpski pokal v nordijski kombinaciji v nemškem Hinterzartnu sta barve kluba 26. in 27. septembra, zastopala Jaka Matko in trener Jan Družina. Jaka se je ponovno izkazal in osvojil točke z 10. in 18. mestom.

Kot ste opazili, imamo poleg mladinke Viktorije Šen, le še eno cicibanko v svojih vrstah, zato vabimo tudi vse deklice, ki imate željo in pogum, da se nam pridružijo. /P. P./

Na vodilni fotografiji najmlajši logaški skakalci (foto: arhiv kluba)arhiv kluba

Ne spreglejte

V Logatcu odprli prizidek k zdravstvenem domu

Z nekaj simbolike so prav na gregorjevo v Logatcu slovesno odprli dolgo pričakovani prizidek z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja