Obvestilo

Lovci na daljave: Sezone je konec, naj se začne nova!

Logatec/Planica – Veličasten konec zimske skakalne sezone je v Planici minil tudi z udeležbo logaških »lovcev na daljave«. Kot predskakalca sta pod vodstvom Jana Družine nastopila člana SSK Lovci na daljave Logatec Andraž Modic (na zgornji fotografiji, levo v prispevku) in Matej Likar (na naslovni fotografiji).

Posnetek novega logaškega rekorda – Andraž Modic in 209 metrov!

Posted by Lovci na daljave Logatec on Tuesday, 22 March 2016

 

»Zgodovina se piše,« je bil navdušen predsednik kluba Peter Petkovšek. Andraž Modic je namreč na letalnici bratov Gorišek poletel 209 metrov in s tem postal novi logaški rekorder. »Pa jo imamo tudi mi, dvestotico,« pravi Petkovšek.

Tudi v vrstah planiških prostovoljcev, ki opravljajo različna servisna del, je logaški klub med najštevilčnejšimi. Še posebej so v Planici uživali najmlajši »lovci«, ki so si s trenerjema Samom Gostišo in Bogdanom Mlinarjem ogledali četrtkovo tekmo. Za skakalski podmladek se logaškemu klubu ni treba bati!

[smart-photo width=”100%” can_zoom=”false” can_change_mode=”true” draggable_zoom=”false” zoom_size=”fill” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#000000″ title_expanded=”true” slideshow=”false” tooltips=”true” tooltip_close=”Zapri” tooltip_full_screen=”Celoten zaslon” tooltip_random=”Naključna” tooltip_see_all_photos=”Poglej vse fotografije” tooltip_see_other_albums=”Poglej drug album” tooltip_slideshow=”Prezentacija” tooltip_toggle_thumbnails=”Predogledne sličice” tooltip_zoom=”Povečaj”] [/smart-photo]

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja