Obvestilo

Skladbe za sklad

Maj je čas za pesmi in za glasbo. In za dobra dela. Tradicionalni zaključni koncert šolskih pevskih zborov so na Osnovni šoli Tabor Logatec namenili pomoči vrstnikom in socialno šibkejših družin.

Skladbe za sklad-vhod

 

Za vstopnice za koncert smo obiskovalci odšteli simbolična 2 evra – za šolski sklad.

Sporočilo koncerta je bilo, kako zelo pomembni so sodelovanje, uglašenost in čut do sočloveka. Več kot sto pevcev in pevk Osnovne šole Tabor Logatec in njenih podružnic pod vodstvom prekaljenega zborovodje Zdravka Novaka se je s koncertom vključilo v projekt Teden ljubiteljske kulture, ki ta čas poteka v Sloveniji.

Skladbe za sklad  Skladbe za sklad-rdeči

 

V polni telovadnici OŠ Tabor Logatec so se z izbranim programom, s katerim Zdravko Novak vselej uspe presenetiti občinstvo, predstavili zbori različno obsežnih zasedb, tako po številu kot po starosti, na klavirju jih je spremljal Miha  Nagode, na prireditvi pa so priznanja prejeli tudi isti pevke in pevci, ki so vso dobo osnovnega šolanja prepevali v šolskih zborih in se zdaj odpravljajo na srednje šole. Seveda ni manjkala prisrčna zahvala legendarnemu zborovodji.

Ob rob koncertu so bili za nakup v dobrodelne namene, za šolski sklad, na voljo tudi najrazličnejši izdelki učencev omenjene logaške osnovne šole po simboličnih cenah, ki pa bodo nekaterim družinam morda prinesle pravo olajšanje.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Skladbe za sklad-občinstvo

Ne spreglejte

Izzivi logaškega gospodarstva: v ospredju povezovalna cesta

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec in Občina Logatec sta danes pripravili podjetniški zajtrk, tradicionalno srečanje župana …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja