Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Škrat Vodko praznuje svoj tretji rojstni dan

Škrat Vodko, prijazna figura, ki jo je podjetje Kovod Postojna, d.o.o. oživelo konec leta 2014, danes praznuje svoj tretji rojstni dan.

Ob uspešnih korakih, ki jih je vodni škrat v tem obdobju uspel utrditi na področju ozaveščanja in izobraževanja, predvsem pa obilici prijateljev, ki jih je spoznal ob druženjih, se škrat veseli vseh prihajajočih dogodivščin.

ŠKRATU VODKU OB DANAŠNJEM PRAZNOVANJU VZKLIKAMO VSE NAJBOLJŠE TER MU ŽELIMO ŠE VELIKO RAZIGRANIH, VESELIH, NASMEJANIH IN VEDOŽELJNIH DRUŽENJ.

Kaj škrat Vodko pripravlja v prihajajočem letu?

 Škrat Vodko se veseli vseh aktivnosti, kjer bo deležen srečanj in druženj z otroci pa tudi odraslimi, ki se pogosto prijazno odzovejo vsem njegovim povabilom. V letošnjem letu pripravlja Vodko za vse postojnske in pivške osnovnošolce še posebno prijetno presenečenje, in sicer veliki poletni izobraževalno-družabni dogodek, poudarek katerega bo športno in zabavno udejstvovanje .

Prav tako načrtujemo v okviru projekta tudi poučne delavnice, izvedbo nagradnih iger, sodelovanje z lokalnimi društvi in organizacijami, izdajo izobraževalne brošure, vzpostavitev izobraževalne aplikacije…

Skratka, tudi v letu 2018 si bomo prizadevali, da bomo prisotni v lokalnem prostoru in s projektom na prijeten in zabaven način opominjali na pomembnost in skrb za našo pitno vodo. Veseli bomo, če se nam boste pridružili, spoznali našega škrata ter nam pokazali, da tudi vi odgovorno ravnate z vodo.

Ne spreglejte

Cerknica: s Poletnim večerom v praznik državnosti

Na predvečer dneva državnosti je v Cerknici že enaidvajsetič potekal Poletni večer. Godbi Cerknica je …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja