Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Šolskemu centru Postojna Jabolko kakovosti za najboljše projekte v evropskih programih izobraževanja

Šolski center Postojna se je po izboru Centra za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (Cmepius) letos uvrstil med prejemnike Jabolka kakovosti za najboljše zaključene projekte v evropskih programih izobraževanja in usposabljanja, so zapisali na spletni strani ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Nagrade v petih kategorijah  je podelila ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič, ki je nagrajenkam in nagrajencem čestitala ter izpostavila pomen internacionalizacije v povezavi s kakovostjo, ki sta nujni za nadaljnji razvoj družbe znanja.

Ministrica je v nagovoru izpostavila strpnost kot pomembno vrednoto, v katero moramo verjeti in jo udejanjati na vseh ravneh in področjih ter poudarila, da je  pomembno ohranjati svojo identiteto in obenem pa sprejemati dejstvo, da »svet koraka naprej. Zlata jabolka so dobili tudi Univerza v Novi Gorici, Šolski center Postojna, Visoka šola za varstvo okolja Velenje, OŠ Livada, Mestna knjižnica Ljubljana, Vrtec Tržič, OŠ Trbovlje, OŠ Litija, Katja Koprivnikar iz Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana ter projektni tim iz OŠ Litija.

Vir: MIZŠ

 

Ne spreglejte

V Pivki nove okužbe s koronavirusom

V občini Pivka so danes zabeležili več novih okužb s koronavirusom. Kot je potrdil poveljnik regijskega štaba …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja