Obvestilo

Spodbudna predstava Grege Premrla na velenjskem reliju

Rally Velenje 2019, druga preizkušnja letošnje sezone državnega prvenstva, se je za ekipo Unikatoy Racinga razpletel po željah in pričakovanjih ter prinesel nove dragocene izkušnje.

Grega Premrl, ki nadaljuje z nastopanjem z novim dirkalnikom Toyoto GT86 razreda R3 je bil po prihodu v cilj relija zadovoljen z napredkom in konstantnimi vožnjami: “Zelo sem zadovoljen z novim znanjem, ki sem ga pridobil na velenjskem reliju. K sreči smo bili tokrat za spremembo deležni suhih pogojev. Tako sem lahko kljub zadnjemu pogonu, na katerega se še privajam, stopnjeval ritem in pridobival na zaupanju v dirkalnik. Z Vilijem se nisva preveč ozirala na čase in končni rezultat. Precej bolj sem si želel, da bi v dirkalniku končno užival skozi celoten reli in to mi je tokrat tudi uspelo!”

Premrl in Ošlaj sta v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva zasedla 6. mesto, najbolje pa sta se odrezala na petkovem “superspecialu”, ko sta bila v isti konkurenci tretja. Svojo uvrstitev in vožnje bosta poskušala nadgraditi že čez dva tedna. Tedaj bo v okolici Zagreba na sporedu Ina Delta Rally, ki bo letos štel tudi za točke slovenskega državnega prvenstva.

Ne spreglejte

Jakovica: poklon koncertnemu in opernemu pevcu Samu Smerkolju

Na belo nedeljo so se v Jakovici zbrali, da bi odkrili spominsko ploščo koncertnemu in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja