Obvestilo

Sprehod za spomin

Zavod Rihtarjeva domačija v nedeljo, 20. septembra 2020 ob 15. uri, vljudno vabi na Sprehod za spomin.

September je svetovni mesec Alzheimerjeve bolezni, v katerem si Spominčica, Slovensko združenje za pomoč pri demenci, in druge organizacije po svetu aktivno prizadevajo širiti informacije in ozaveščati o demenci. Tema letošnje mednarodne kampanje meseca septembra, ki jo je pripravil ADI (Alzheimer’s Disease International) je Let’s talk about Dementia: End the stigma (Spregovorimo o demenci: Končajmo stigmo).
Zavod Rihtarjeva domačija se letos kampanji prvič pridružuje s Sprehodom za spomin. Na prvem Sprehodu za spomin se bomo podali iz Babnega Polja na Babno Polico in nazaj v Babno Polje. V obe smeri 12 km. Sprehod bo v vsakem vremenu.

Zbirno mesto: javno parkirišče pred Rihtarjevo domačijo, Babno Polje 67, 1386 Stari trg pri Ložu.
Začetek sprehoda ob 15.00 uri. Predviden zaključek ob 18.30.

Zaradi trenutne situacije in zaradi omejenega števila ljudi, se je na sprehod treba prijaviti do 16. septembra 2020 na info(at)rihtarjeva-domacija.si, lahko pokličete ali pišete sms na 041 260 985. Pri prijavi navedite ime in priimek, naslov in vaš kontakt. Organizator podatkov ne bo nikomur posredoval, jih pa potrebuje zaradi zahtev NIJZ.

Priporočajo obutev in obleko primerno za letni čas, zaščitno masko in namensko razkužilo za roke. Hrana in pijača iz nahrbtnika.

Vir: Rihtarjeva domačija

Ne spreglejte

Kolesarčki spoznavali prometna pravila

Sklad vrtca Kurirček Logatec Vesele nogice je s članicami sklada v sodelovanju z vodstvom vrtca …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja