Obvestilo

Ste zadovoljni s svojo banko?

Sašo Marčić, vodja  PE UniCredit Logatec  in Ljubljana - Tržaška
Sašo Marčić, vodja
PE UniCredit Logatec
in Ljubljana – Tržaška
Razmišljate o menjavi banke?
Preverite UniCredit Bank, ki je v Logatcu prisotna od leta 2008 in si je v tem času pridobila zaupanje številnih prebivalcev. Sodelavci iz enote vam bomo z veseljem pomagali pri urejanju dokumentacije z vašo obstoječo banko ter pri izboru paketa bančnih storitev iz naše ponudbe, med katerimi boste zagotovo našli pravega zase.

Še niste prepričani?
Izbrani paket boste lahko tri mesece brezplačno preizkušali. Če ste že naša stranka in nas boste priporočili prijatelju, pa bomo po prvem prilivu, ki ga priporočeni prijatelj prejme na osebni račun pri UniCredit Bank, s 15 evri nagradili vas in tistega, ki ga priporočate. Imate kredit pri vaši obstoječi banki? V poletnem času smo za nove in obstoječe stranke pripravili konkurenčno ponudbo kreditov, za nakup ali obnovo nepremičnin ter ostale nakupe. Z najemom novega ugodnejšega kredita lahko tudi poplačate vaš obstoječi kredit in s tem delno razbremenite vaš proračun.

Krediti z ugodno fiksno obrestno mero in nespremenjenimi mesečnimi anuitetami

S prenovljeno ponudbo stanovanjskih in potrošniških kreditov UniCredit Bank si z ugodno fiksno obrestno mero zagotovite nespremenjene mesečne anuitete za nakup stanovanja, vikenda na morju, avtomobila, bele tehnike… Ob nakupu prve nepremičnine, reševanju prostorske stiske vaše družine ali nakupu nepremičnine kot investicije, so vam na voljo stanovanjski krediti po ugodnih in znižanih fiksnih obrestnih merah. Načrtovanje odhodkov bo tako enostavnejše, saj se mesečni obroki ne bodo spreminjali. Kredit lahko odplačujete krajše ali daljše obdobje, skupaj pa bomo preverili kako visok mesečni znesek odplačila kredita je glede na vaše mesečne prihodke in kreditno sposobnost najbolj primeren in možen.

Pri financiranju nakupa stanovanja lahko sodeluje cela družina

Stanovanjski kredit, zavarovan s hipoteko, lahko posameznik odplačuje sam ali skupaj z družinskimi člani. Pogosto pri financiranju nakupa sodeluje cela družina; ožji družinski člani kot so na primer zakonski partner, starši ali otroci skupaj najamejo kredit. Na takšen način je mesečni znesek kredita za posameznika nižji in odplačevanje kredita lažje, pri tem pa so nižji tudi stroški odobritve. Naredimo vam tudi izračun za poplačilo vašega obstoječega kredita z najemom novega, s čimer lahko odplačevanje odložite na daljše časovno obdobje, si tako znižate mesečno anuiteto in delno razbremenite družinski ali osebni proračun.

Potrošniški krediti za avto, pohištvo, počitnice, športno opremo, …

Za vas smo pripravili tudi ponudbo ugodnih potrošniških kreditov, ki vam med drugim omogoča, da si ob nakupu z gotovino zagotovite večji popust pri trgovcu. Veliko ljudi obenem ne ve, da je pogosto najem kredita pri banki cenejša odločitev kot najem kredita na prodajnem mestu. Ob strani vam stojimo tudi, ko želite poplačati svoj dolg na kreditni kartici ali negativno stanje na transakcijskem računu.

Preizkusite nas

Želimo postati in ostati Banka vaše prve izbire, zato se vsak dan trudimo, da s kakovostno ponudbo in strokovnim svetovanjem upravičujemo vaše zaupanje. Dobrodošli v UniCredit Bank!

UniCredit Banka Slovenija d.d.
Poslovna enota Logatec
, Tržaška c. 32, 1370 Logatec
Kontakt:01 759 19 40 / saso.marcic@unicreditgroup.si
Spletna stran: www.unicreditbank.si
Delovni čas: ponedeljek – petek, 8.30 do 12.00 in 13.00 do 16.30

Ne spreglejte

Narišite nasmeh na parkirišču trgovine Eurospin v Logatcu

Vabimo vas na druženje z dobrodelno noto na parkirišču trgovine Eurospin Logatec v soboto, 25.9.2021 …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja