Obvestilo

Tehnični pregledi gospodarskih vozil poslej tudi v Cerknici

TTN je podjetje s tradicijo, ki deluje že od leta 1964, ko je bila ustanovljena delavnica za vzdrževanje kmetijske mehanizacije, predhodnice današnjih podjetij. Že več kot 40 let pa dejavnost poteka na sedanji lokaciji, Podskrajnik 17 v Cerknici.

TTN – tradicija in ugledNajdaljšo tradicijo in svetovni ugled imajo v izdelovanju kovinskih konstrukcij. So največji slovenski izdelovalec kotlov za liti asfalt za nemški trg, ki gredo kupcem po vsem svetu. Za slovenski trg pa izdelujejo kamionske nadgradnje iz čvrstega, Hardox materiala, ki se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo.

Dejavnost tehničnih pregledov razširili na kamione in avtobuseOd leta 2005 opravljajo tehnične preglede vozil, nekaj let za tem pa so odprli tudi avtopralnice – avtomatsko in samopostrežno ročno. Dejavnost tehničnih pregledov iz osebnih vozil zdaj TTN širi še na tehnične preglede za gospodarska
vozila ter avtobuse – po novem boste tako tu tehnični pregled opravili tudi, če imate vozilo, katerega masa presega tri tone in pol. Opravljali pa bodo tudi postopke kontrole tahografov.
V podjetju se zavedajo, da je tehnični pregled lahko za ljudi svojevrsten stres, zato jim je ob strokovnosti, ki jo zagotavljajo, najpomembnejše vaše počutje – stavijo na prijaznost in ustrežljivost.

 Karierna priložnost
Svoje storitve bodo zdaj torej razširili še na voznike tovornih vozil – kako pomemben trenutek je to za podjetje, pa je povedal prokurist Viktor Pakiž. Poudaril je, da strankam od danes naprej nudijo prijazno storitev na domačem pragu. Ne bo jim več treba v sosednje občine opravljati tehnični pregled svojega gospodarskega vozila. Poskrbeli bodo za njihovo varnost ter jim prihranili čas.
V njihovo dinamično poslovno okolje vabi mlade in manj mlade različnih poklicev in izkušenj, ki iščejo nove izzive. Obiščite jih, morda bo kdo našel svojo karierno priložnost bodisi v tehničnih pregledih, prodaji, razvoju, proizvodnji, kot specialist ali kot organizator.

Župan M. Rupar: Širitev dejavnosti bogati občinoŽupan občine Cerknica Marko Rupar je izrazil zadovoljstvo ob tako pomembni širitvi dejavnosti, ki bogati občino. Dogodek je lepo povezala Katarina Braniselj, ki je z veseljem sodelovala na otvoritvi v svojem domačem kraju. Obiskovalke in obiskovalce tega slavnostnega dogodka pa so z glasbo prežele Vilina in Vita Rajk s slovenskimi
popevkami ter Slavica Marinkovič s tangom na harmoniki.
Viktor Pakiž in direktorica podjetja TTN Avto Helena Rajk sta na koncu prerezala trak.

Helena Rajk, univ. dipl. ekon., direktorica / Uredništvo NzN

 

 

Ne spreglejte

Projekt Predjama Sustainable – uvod v trajnostno mobilnost na Postojnskem

Projekt, usmerjen v upravljanje trajnostne mobilnosti na turistični lokaciji Predjama, podpirajo Islandija, Lithenštajn in Norveška …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja