Obvestilo

Tolminski Jazz Punt Big Band: poklon legendarni skupini The Beatles

Postojna – Poklon legendarni skupini The Beatles je na Kulturnem utripu v Postojni izvedla odlična dvajsetčlanska zasedba Jazz Punt Big Band iz Tolmina pod vodstvom pozavnista Matije Mlakarja.

Ob desetletnici svojega delovanja je orkester pripravil celovečeren koncert, posvečen legendam The Beatles, ki veljajo za najpomembnejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Glasbeni aranžerji Anže Vrabec, Goran Krmac in Vid Žgajner so znanim skladbam nadeli jazz, funk in soul obleko.

jazz4

K sproščeni energiji in odličnemu vzdušju na Titovem trgu v Postojni sta pripomogla tudi mlada, šolana vokalista  Blaž Vrbič in Tanja Srednik.

jazz5

Hiti kot so Yesterday, Help, Hey Jude, Something, Can’t Buy Me Love, Hello Goodbye, Let It Be, All You Need Is Love in druge znane uspešnice slavnih Beatlov so hvaležni in dobro razpoloženi publiki pričarali nepozaben večer.

Ob koncu programa se jim je zahvalil tudi župan Igor Marentič ter jih povabil na vnovično snidenje v Postojni, na 9. Poletnem festivalu Kulturni utrip poletja Postojna 2017.

Miran Žitko

Fotografije: Foto Atelje Postojna

jazz3

jazz2jazz1

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja