Obvestilo

Unikatoy na Junior festivalu navdušil staro in mlado

Postojnsko podjetje UNIKA TTI je preteklo soboto sodelovalo na drugem Junior festivalu, katerega prizorišče je bilo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani.

Otroci so lahko na stojnici Unikatoy barvali BagBAE pobarvanke, najlepše pobarvane pobarvanke pa so bile nagrajene s simpatičnimi Unikatoy nagradami. Dolgočasili se niso niti očetje in sinovi, saj so se na stojnici lahko preizkusili v spretnosti vožnji z avtomobilčki na daljinsko vodenje.

Bunch Balloons – letošnji hit poletja

Vsi obiskovalci pa so lahko pri njih kupili tudi Bunch O Balloons, ki bo letos pravi hit poletja, BagBAE kosmate obeske, ki jih je bilo mogoče videti tudi na modni pisti in ustvarjalne sete Crazy Chic za deklice.

Od košarke do akrobatike

Za gibanje in športne aktivnosti so skrbeli Fakulteta za šport UL, Košarkarska zveza Slovenije, maskota Lipko ter Urban Roof s skate in skiro delavnico. Člani ekipe Dunking Devils so navduševali z učenjem zabijanja na koše s pomočjo trampolina, učili vožnje z električno rolko in prikazali svoj akrobatski nastop.

Počitniška ponudba

Pred prihajajočo poletno sezono je bil velike pozornosti deležen tudi program aktivnih poletnih počitnic za družine, ki ga izvaja in ga je tudi predstavil Ujusansa surf klub. Party shop je izdeloval figure iz balonov, s pisanimi poslikavami obrazov je navduševal Make Up Artist Center. Mira Lukežič (Studio LA) je otroke naučila kvačkati in izdelovati zapestnice. Na odru sta prisotnim jemala dih mojstra akrobatike Filip in Blaž - F&B Acrobatics, očarali pa plesalci plesne šole Libero Dance in mlada pevka Ula Ložar.

Ne prezrite videa.
[smart-photo width="100%" can_zoom="false" can_change_mode="true" draggable_zoom="false" zoom_size="fill" background_color="#FFFFFF" text_color="#000000" title_expanded="true" slideshow="false" tooltips="true" tooltip_close="Zapri" tooltip_full_screen="Celoten zaslon" tooltip_random="Naključna" tooltip_see_all_photos="Poglej vse fotografije" tooltip_see_other_albums="Poglej drug album" tooltip_slideshow="Prezentacija" tooltip_toggle_thumbnails="Predogledne sličice" tooltip_zoom="Povečaj"]

[/smart-photo]

Ne spreglejte

Na finalu POPRI tudi letos najboljši

Finale in zaključna prireditev nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah mladih POPRI, ki se je včeraj …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja