Obvestilo
??????????????

Uspešna sezona Bridge kluba Postojna

Sezona 2014/15 je bila najuspešnejša sezona Bridge kluba Postojna v njegovi zgodovini. V razvrstitvi vseh klubov v Sloveniji je zasedel 3. mesto kljub dejstvu, da ne štejejo točke, ki jih je osvojil član kluba David Gold, ki pa ni matični član Bridge zveze Slovenije. Na državnih prvenstvih je klub osvojil kar šest medalj. Najuspešnejša je bila Maruša Baša, ki je osvojila kar tri naslove državne prvakinje, in sicer odprto parsko prvenstvo, prvenstvo mešanih parov in prvenstvo mešanih ekip, kjer je bil član tudi David Gold. Maruša Baša in David Gold sta osvojila še drugo mesto na državnem prvenstvu ekip, Marko Baša je bil drugi na državnem prvenstvu za posameznike. Tretje mesto je osvojil Edvard Godnič na veteranskem prvenstvu,  kot tudi Rajko Čeh in Igor Požar na državnem prvenstvu za nižje kategorije. Prva ekipa se je uvrstila na četrto mesto v Slovenski bridge ligi, medtem ko je druga ekipa osvojila drugo  mesto v 2 SBL.

V sezoni 2014/15 so igralci pridobili kar nekaj kategorizacijskih nazivov. Maruša Baša je postala Mednarodni mojster, David Gold Mojster in Edvard Godnič Mojstrski kandidat.
Nova sezona se začne že s poletjem in vrsto turističnih turnirjev, ki se jih bodo udeležili igralci Bridge kluba Postojna, klubski turnirji pa se bodo začeli v mesecu septembru.

Besedilo in foto: Nastja Baša

Ne spreglejte

Kolesarčki spoznavali prometna pravila

Sklad vrtca Kurirček Logatec Vesele nogice je s članicami sklada v sodelovanju z vodstvom vrtca …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja