Obvestilo
Trgovina Spar partner Cerknica. Robert Blatnik, Rotra d.o.o. in Spar Slovenija. Foto: Miha Belca
Trgovina Spar partner Cerknica. Robert Blatnik, Rotra d.o.o. in Spar Slovenija. Foto: Miha Belca

V Cerknici odslej trgovina Spar partner

Cerknica – Podjetje Rotra d.o.o. Roberta Blatnika je v sodelovanju s podjetjem Spar Slovenija danes na Cesti na jezero 11 v Cerknici odprlo novo Sparovo franšizno trgovino Spar partner Cerknica. To je že druga Sparova partnerska franšizna trgovina Blatnikovih, septembra 2015 so namreč kot prva franšizna trgovina Spar partner v Sloveniji kupce s prenovljeno trgovino pozdravili na Lavrici.

Spar Slovenija jeseni v Sloveniji začel uvajati franšizne trgovine Spar partner – prva je bila prav Blatnikova

Spar Slovenija minulo jesen uvedel novost v poslovanju na slovenskem trgu, septembra so odprli prvo franšizno trgovino SPAR partner Blatnik, od takrat dalje se ji postopoma pridružujejo tudi druge prodajalne pod samostojnim vodstvom partnerjev, ki lahko uporabljajo blagovno znamko Spar, njihovo znanje in zagotavljajo kakovostno ponudbo neposredno iz Sparovega distribucijskega centra.

Ob novi poslovni odločitvi je mag. Igor Mervič, generalni direktor Spar Slovenija, dejal: »Odločitev o vzpostavitvi partnerstva s samostojnimi trgovci smo sprejeli, da bi kupcem omogočili nakup naših izdelkov tudi tam, kjer trgovin Spar še nimamo. Želimo, da kupci v franšiznih trgovinah najdejo kakovostne izdelke, ki ustrezajo visokim Sparovim standardom in zahtevam. Franšize bodo zato ohranile osnovno Sparovo vodilo – zagotoviti najboljšo ponudbo po ugodni ceni.«

Z novim modelom poslovanja franšizne trgovine poslujejo pod samostojnim vodstvom partnerjev. Takšna odločitev, po mnenju Spara Slovenija prinaša številne prednosti, saj partnerjem omogoča uporabo blagovne znamke Spar in zagotavljanje celovite in kakovostne ponudbe izdelkov neposredno iz Sparovega distribucijskega centra. Partnerji so deležni strokovnega svetovanja glede ureditve prodajnega programa in prodajnih prostorov, kako široka je njihova ponudba, pa je odvisno od velikosti same franšizne trgovine. Kupci lahko uživajo v posebnih ugodnostih, ki jih ponuja Spar Slovenija, saj ponudba izdelkov iz letakov velja tudi za franšizne trgovine.

Partner pri odprtju prve franšizne trgovine na Lavrici ter tokratne v Cerknici je podjetje Rotra, d. o. o. Robert Blatnik, direktor omenjenega podjetja, ob sodelovanju s Sparom Slovenija pravi: »Ponosen sem, da me je podjetje Spar Slovenija spoznalo za zaupanje vrednega partnerja in da smo prva franšizna trgovina Spara Slovenija. Veselim se novih izzivov. Prepričan sem, da bodo prednosti največje prav za naše kupce, saj bomo poskrbeli za pestro izbiro ponudbe, ugodne cene in svež pristop.«

Otvoritev trgovine Spar partner Cerknica

Trgovina Spar partner Cerknica. Robert Blatnik, Rotra d.o.o. in Spar Slovenija. Foto: Miha Belca
Trgovina Spar partner Cerknica. Robert Blatnik, Rotra d.o.o. in Spar Slovenija. Foto: Miha Belca

Danes, v četrtek 10. marca, je Robert Blatnik skupaj s sodelavci odprl novo franšizno trgovino SPAR partner Cerknica. Trgovino, ki se razteza na 200 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna, je že na dopoldanski otvoritvi obiskala pisana množica radovednih strank. Za prešerno vzdušje na otvoritvi je poskrbel mladi harmonikaš, pogostitev pa je bila v rokah prekaljenega kuharskega mojstra Roka Tratnika. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v cerkniški trgovini skrbi 7 dosedanjih zaposlenih. Za vodenje trgovine skrbi Darinka Žitko, oddelek sadja in zelenjave je v rokah Brigite Primožič, Aleš Rupnik vodi oddelek mesa, Helena Primožič pa oddelek kruha in peciva. Trgovina, ki se nahaja v pritličju enega od številnih stanovanjskih blokov ob soseski Jezero, ima na voljo 6 lastnih parkirnih mest.

Spar Slovenija sporoča, da franšizna trgovina SPAR partner Cerknica ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo vse pomembnejši del ponudbe v trgovinah SPAR. Prav tako bodo kupce navdušili prijazno urejeni oddelki delikatese, bogat izbor mesnih izdelkov ter oddelek kruha in peciva. Delovni čas trgovine Spar partner Cerknica je od ponedeljka do sobote od 7. do 20. ure, ob nedeljah pa bo trgovina odprta od 7. do 13. ure.
[smart-photo width=”100%” can_zoom=”false” can_change_mode=”true” draggable_zoom=”false” zoom_size=”fill” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#000000″ title_expanded=”true” slideshow=”false” tooltips=”true” tooltip_close=”Zapri” tooltip_full_screen=”Celoten zaslon” tooltip_random=”Naključna” tooltip_see_all_photos=”Poglej vse fotografije” tooltip_see_other_albums=”Poglej drug album” tooltip_slideshow=”Prezentacija” tooltip_toggle_thumbnails=”Predogledne sličice” tooltip_zoom=”Povečaj”]

[/smart-photo]

Ne spreglejte

Miklavžev sejem v Pivki

Turistično društvo Pivka vabi na Miklavžev sejem, ki bo v nedeljo, 3. decembra 2023, od 14. do 19. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja