Obvestilo
JSKD Logatec, marec 2016
JSKD Logatec, marec 2016

V logaško izpostavo JSKD prihaja pomlad

Z odprtjem razstave fotografij, ki jo je avtorica Mira Kreč poimenovala Sprehod v naravo, bo Območna izpostava JSKD Logatec v torek 8. marca, 8.3. ob 19:00  v Galeriji hiša sonca Logatec, Notranjska 14, začela cikel marčevskih prireditev, ki bodo v spomladanski čas pospremile tako ljubitelje likovne kot tudi gledališke in plesne umetnosti.

9. marca ob 18:00  v Cankarjevem domu na Vrhniki pripravljajo združeno plesno revijo Logatec, Vrhnika in Ljubljana-okolica Vija Vaja,  17. marca pa  bo v Narodnem domu Logatec ODER MLADIH, predstavitev otroških gledaliških skupin Logatec. Ob 9:30 – 9:45 bo Vijolična igralnica Vrtca kurirček Logatec, za predšolske otroke, odigrala MUCO COPATARICO Ele Peroci. Za učence od 1. do  9. razreda OŠ bo ob 10:00 – 10:25 na vrsti predstava Gledališčnikov OŠ Tabor Logatec: SORI, ODRAŠČAM, ki so jo po idejni predlogi Barbare Renčof pripravili igralci in njihove mentorice. Učence višjih razredov osnovne šole in srednješolce pa ob 10:45 – 11:25, vabijo na predstavo Olge Paušič, ŽURERJI, v izvedbi skupine Sezuti čevelj OŠ 8 talcev. Za ogled predstav je treba predhodno rezervirati prostor.

Tretji marčevski teden lahko zaključite v Galeriji hiša sonca na Notranjski 14, z gledališčem KAMIŠIBAJ – zgodbami med sliko in besedo. Starši in otroci, stari 4 leta in več so 19. marca ob 10:00, vabljeni k ogledu predstav, ki se zaključijo z delavnico.

 Slikarski tečaj za odrasle 2016 poteka v Galeriji hiša sonca Logatec, Notranjska 14, ob  torkih od 17:00  do  20:00.

Dodatne informacije: JSKD OI Logatec: oi.logatec@jskd.siT: 01/ 7591 740, T: 01/ 7591 740
[smart-photo width=”100%” can_zoom=”false” can_change_mode=”true” draggable_zoom=”false” zoom_size=”fill” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#000000″ title_expanded=”true” slideshow=”false” tooltips=”true” tooltip_close=”Zapri” tooltip_full_screen=”Celoten zaslon” tooltip_random=”Naključna” tooltip_see_all_photos=”Poglej vse fotografije” tooltip_see_other_albums=”Poglej drug album” tooltip_slideshow=”Prezentacija” tooltip_toggle_thumbnails=”Predogledne sličice” tooltip_zoom=”Povečaj”]

[/smart-photo]

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja