Obvestilo

V Logatcu na delu vlomilci

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana se je na območju Logatca včeraj okrog 19.40 zgodil vlom v stanovanjsko hišo. Policisti so z zbranimi obvestili in ogledom kraja dejanja ugotovili, da je neznani storilec v popoldanskem času vlomil skozi vhodna vrata, pregledal notranjost, od koder pa ni ničesar odtujil. Z dejanjem je kljub temu povzročil za približno 100 evrov škode. Policisti nadaljujejo z delom.

V zadnjih 24-ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 139 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od teh so policisti obravnavali 57 dogodkov s področja kriminalitete, 34 s področja javnega reda in miru in 38 dogodkov s področja prometne varnosti.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 13 vlomov in 11 tatvin, s področja prometne varnostni pa 13 prometnih nesreč v katerih je nastala materialna škoda in tri nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Policisti so večkratnemu kršitelju cestno-prometnih predpisov zasegli osebno vozilo. S področja kršitev javnega reda in miru so devetkrat posredovali na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. /N. P./

 

Foto: arhiv Policije

Ne spreglejte

Policisti svarijo pred drznimi tatvinami

Policisti  PU Ljubljana so  bili  v sredo dopoldan obveščeni o drzni tatvini, ki je bila …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja