Obvestilo

V Logatcu podelili občinska priznanja

V Narodnem domu v Logatcu so ob današnjem občinskem prazniku podelili občinska priznanja. »Vesel sem, da živim v občini, ki ima prek 200 magistrov in doktorjev znanosti, 6-odstotno brezposelnost, številne dokončane investicije in pomembne načrte za prihodnost,« je med drugim uvodoma dejal župan Berto Menard, ki se ni izognil aktualnim dogodkom, povezanim z begunci ki so prišli tudi v Logatec,  in vnovič pozval k strpnosti.

Občinski praznik Logatec BertoNa predlog Gasilske zveze Logatec so občinsko priznanje Spominska plaketa z znakom podelili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Hotedršica ob 110. obletnici obstoja in delovanja v dobro skupnosti, na predlog občanke Mire Celarc Jereb pa tudi Katarini Dolenc za dolgoletno nesebično delo z odraščajočimi otroki v okviru skupine Nazaret.

Občinski praznik Logatec D. Merlak

Občinski praznik Logatec K. Dolenc

Občinsko priznanje Častni občan Občine Logatec je prejela Metka Rupnik za njen prispevek v vzgoji in izobraževanju mnogih logaških generacij. Poslušajte izjavo:

Občinski praznik Logatec M. Rupnik

Prireditvi je glasbeno noto pridal Mešani pevski zbor Adoramus, ki si je avgusta na tekmovanju na Ohridu prislužil prestižno priznanje.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Občinski praznik Logatec Berto

 

Ne spreglejte

Jakovica: poklon koncertnemu in opernemu pevcu Samu Smerkolju

Na belo nedeljo so se v Jakovici zbrali, da bi odkrili spominsko ploščo koncertnemu in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja