Obvestilo

V Postojnski jami iščejo »srečnega Milijončka«

Včeraj, prav na 1. november,  je Park Postojnska jama obiskal že milijonti obiskovalec letos. In to kar dva meseca pred koncem koledarskega leta.

 Milijon obiskov zadnjič pred 31 leti

Pričakovali so ga nekje sredi novembra, a srečnež je presenetil že včeraj popoldne! In prav letošnji milijonti obiskovalec je za družbo Postojnska jama morda najpomembnejši, saj z njim postavljajo nov mejnik v poslovanju. Predvsem zato, ker je Park Postojnska jama v enem samem letu nazadnje presegel milijon obiskov pred 31 leti. Vmesni čas so več ali manj zaznamovali padci in skromne številke. »A trende smo v zadnjih šestih letih obrnili v pozitivno smer in v globalno prepoznavnost. Doseči številko milijon, ki so jo pri Postojnski jami zabeležili davnega leta 1985, ni bilo lahko, zato s ponosom sporočamo, da nam je včeraj uspelo to, kar smo  drzno napovedali pred šestimi leti,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Imajo nagrado, iščejo zmagovalca

Presenečenje je bilo tako veliko in nepričakovano, da svojega milijontega obiskovalca v Postojnski jami niso uspeli niti pričakati ali mu podariti kakšne lepe nagrade. Zato srečnega »Milijončka« še vedno iščejo. Če ste včeraj okoli 14:13 ure obiskali Postojnsko jamo in doma ali kje v avtu še vedno hranite svojo vstopnico, hitro preverite številko: 16-PJ-3-037794 001. Obiskovalec, ki ima pri sebi vstopnico s to številko, naj jo skupaj s svojimi osebnimi podatki skenirano posreduje na e-mail naslov pr@postojnska-jama.eu  ali pa po pošti na naslov Postojnska jama, d. d., Jamska cesta 30, 6230 Postojna, s pripisom »Jaz sem Milijonti 2016Posebnemu gostu, ki je pomagal pri tem pomembnem dosežku, želijo v družbi Postojnska jama podariti posebno nagrado: doživljenjsko vstopnico za vse znamenitosti parka Postojnska jama– to pomeni poleg Postojnske jame vse oglede, avanture in trekinge, Expo, Vivarij, Predjamski grad.

Novice z Notranjske (vir: Postojnska jama, d.d.)

Fotp: vir Postojnska jama, d.d.

 

Ne spreglejte

Dan zaščite in reševanja v Cerknici

Na parkirišču Trikotnik v Cerknici je v soboto, 8. junija, potekal razgiban dan zaščite in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja