Obvestilo

v Pyeongchang tudi Urška Poje in Miha Šimenc

Na današnji seji izvršilnega odbora smučarske zveze Slovenije so potrdili tudi kandidate za olimpijske igre v Pyeongchangu. Seznam smučarskih udeležencev iger v sedmih panogah sicer še ni dokončen, lahko se spremeni še do 29. januarja, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije.

Na tem širšem seznamu je med biatlonci poleg Klemna Bauerja, Mihe Dovžana, Mitje Drinovca, Lenarta Oblaka, Jakova Faka in Anje Eržen tudi Urška Poje iz Loške doline, med tekači na smučeh pa ob Janezu Lampiču Anamariji Lampič, Alenki Čebašek, Katji Višnar, Vesni Fabjan, Niki Razinger, Manci Slabanja in Lei Einfalt tudi logatčan Miha Šimenc.

Na seji izvršilnega odbora SZS so potrdili tudi sklic volilne skupščine, na kateri bodo izbrali volilne organe zveze (predsednika, nadzorni odbor in častno razsodišče). Volilno skupščino SZS so sklicali za 30. januar ob 17. uri v ljubljanskem hotelu Austria Trend.

SZS/Uredništvo NzN

Foto: arhiv Sloski

Ne spreglejte

Logatčani Fed Horses na Emi 2019

Poslušalca osvojijo na prvo poslušanje.  Nagovorijo ga z energijo, izjemnimi aranžmaji,  mehkim, malo otožnim vokalom, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja