Obvestilo

Velika nagrada Marketinška odličnost 2015 podjetju Postojnska jama

Podjetje Postojnska jama d.d. je zmagovalec in prejemnik velike nagrade marketinška odličnost, ki jo je podelilo Društvo za marketing Slovenije (DMS) na letošnji 20. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu. Priznanje je namenjeno podjetjem, ki izvajajo poslanstvo DMS in udejanjajo marketing kot poslovno usmeritev ter predstavljajo zgled za slovensko gospodarstvo, saj znajo s konkretnimi številkami pokazati vlogo marketinga pri izboljšanju poslovnih rezultatov podjetja.

V DMS so prepričani, da je nagrada namenjena celotnemu podjetju, ki je s svojo marketinško usmerjenostjo, miselnostjo in pristopi vzor celotni marketinški oziroma poslovni skupnosti ter v skladu z dolgoročno strategijo društva.

Strokovna komisija je izmed 29 prispelih prijav naredila končni izbor finalistov v treh kategorijah. Med finalisti, ki so vsi po vrsti odlična podjetja, so nagrado vsako v svoji kategoriji prejela podjetja Celtra, Postojnska jama, Krka in Adriatic Slovenica. Naziv velikega zmagovalca in veliko nagrado pa je za, kot so zapisali v obrazložitvi, vrhunski marketing in vrhunske rezultate prejela Postojnska jama.

 

Postojnska jama-vlakec

Marjan Batagelj, predsednik uprave in Katja Dolenc Batagelj, izvršna direktorica za marketing s celotno ekipo vodij na jamskem vlakcu. (Foto: Valter Leban za Postojnsko jamo d.d.) »Pomembno je, da se vsi v podjetju zavedamo, da smo na istem vlakcu in vozimo v isto smer.«

Postojnska jama-nagrade  Postojnska jama-zmagovalna ekipa

Utrinki iz podelitve nagrade (foto: arhiv Postojnska jama, d.d.)

 

 

 

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja