Obvestilo

Vrtec Postojna z novim nadstreškom za kolesa

V sklopu Evropskega tedna mobilnosti so  danes predali namenu nadstrešek za kolesa pred Vrtcem Postojna. Na otvoritvi sta najmlajše občane pozdravila župan Igor Marentič in ravnateljica vrtca Elizabeta Zgonc. Otroci so dogodek popestrili s pesmijo Jaz imam kolo, ravnateljica in župan pa sta ob družbi otrok prerezala slavnostni trak.

Parkirišče postane igrišče

Za cel dopoldan je parkirišče pred vrtcem postalo igrišče. Otroci so se v družbi policajev poučili o varnosti v prometu, spoznavali prometne znake, se preizkusili v spretnostnem poligonu s skiroji, risali s kredami, se igrali s padalom, si ogledali razstavo na temo Postojna brez cest ter obeležili tudi obletnico – 40 let rumene rutice.

Naj nov nadstrešek dobro služi vsem otrokom pa tudi staršem in vzgojiteljicam in vzgojiteljem Vrtca Postojna. Na kolo za zdravo telo.

Občina Postojna/Uredništvo NzN

*Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.

Ne spreglejte

S slikarjem Petrom Lazarevićem med ustvarjalnimi sprehodi in portreti

V Jožefovi galeriji Doma Marije in Marte v Logatcu so sinoči odprli pregledno razstavo slikarja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja