Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Vzgoja otrok v digitalni dobi

Društvo Projekt Človek, sprejemni center Piran, vabi na predavanje Dore Pal, »Vzgoja otrok v digitalni dobi« v četrtek, 9. 11. 2017, ob 18.00 v Knjižnici Bena Zupančiča Postojna

Otroci in mladostniki so v sodobnem času izpostavljeni številnim vplivom; tistim, zaradi katerih se lahko že zgodaj pojavljajo zametki zasvojenosti, kot tudi vsem možnostim, ki nudijo zdravo odraščanje. Novodobne tehnologije, hitenje, pomanjkanje časa, vrednot in velikokrat neosebni odnosi niso dobra popotnica današnji mladini.Kako vzgajati v tem turbulentnem času? Na kaj biti kot starš pozoren? Kam se obrniti po podporo, če čutimo vzgojno nemoč ali opazimo, da otrok drsi v zasvojenost?V predavanju bo Dora Pal, tudi z vidika dela v Društvu Projekt Človek, prikazala katere so pasti odraščanja in kako lahko starši, šola in družba pomagajo graditi zdrav in prijeten svet, tako zase kot za otroke.

Dora Pal je strokovna vodja programov v Društvu Projekt Človek; gestalt družinska psihoterapevtka, ki že več kot 20 let neposredno terapevtsko dela z zasvojenimi in njihovimi svojci ter izobražuje tako starše kot stroko s področja urejanja zasvojenosti.

 

Ne spreglejte

Zmaga življenja – likovna razstava Ande in Janeza Ovsca

Toliko sinergije kot je je bilo minuli petek zvečer na odprtju razstave, toliko vzajemnega spoštovanja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja