Obvestilo

Z novim objektom podjetja Okna in vrata Nagode prihodnjim izzivom naproti

V IOC Zapolje Logatec je konec minulega tedna potekala slavnostna otvoritev novih poslovno-proizvodnih prostorov podjetja Okna in vrata Nagode, d.o.o., dolgoletnega člana logaške območne obrtno-podjetniške zbornice in enega najvidnejših logaških podjetnikov.

Salon so začeli graditi leta 2016, zahvaljujoč dobremu sodelovanju z upravno enoto, ki je med drugim omogočila hitro pridobitev gradbenega in uporabnega dovoljenja.

Ustanovitelju in lastniku podjetja Janezu Nagodetu je predsednik OOZ Logatec Bogdan Oblak skupaj z direktorjem OZS Danijelom Lampergerjem podelil priznanje bronasti ključ za dolgoletno uspešno delo na področju obrti in podjetništva. »Takih dogodkov bi si želel vsak predsednik obrtno-podjetniške zbornice in vsak župan,« je dejal Oblak in spomnil na visok, skoraj 25-letni jubilej podjetja, ki ima danes skoraj 30 zaposlenih in so hitro razvijajoč kolektiv.

»Naj vas spremljajo ljubezen pošteno delo in božji blagoslov,« pa je v svojem nagovoru poudaril župan Berto Menard, ki je izpostavil tudi odgovornost do lokalne skupnosti.

Kot je poudaril Tomaž Mihelič, predstavnik zaposlenih, se med sodelavci čutita velika energija in ustvarjalnost. »V objektu bodo nastajali okna in vrata za vse generacije,« je dejal. Objekt sta nato blagoslovila tudi župnik Janez Kompare in kaplan Rafael.

Podjetje danes predstavlja enega izmed pomembnih proizvajalcev stavbnega pohištva, ki v sodobnem proizvajalnem procesu išče vsako leto nove napredne tehnološke rešitve. Specializirani so za energijsko varčna in pasivna okna. Svojo prihodnost gradijo na kvaliteti izdelkov, zadovoljnih kupcih in dobrih medsebojnih odnosih znotraj kolektiva.

Bronasti pečat OZS je prejelo tudi podjetje Okna in vrata Nagode.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja