Obvestilo

Z novim smetarskim vozilom do (skoraj) vsakega praga

Komunalno podjetje Logatec je danes prevzelo novo, sodobno  tovorno vozilo za zbiranje in prevoz odpadkov, ki bo  premagovalo razgibanost tukajšnjega terena in zagotavljalo dostop tudi do bolj odmaknjenih območij.

Smetarsko vozilo- spredajJPG

 Vozilo je plod domačega znanja, izdelano v podjetju Atrik, ki je bilo izbrano na javnem razpisu,  na katerem je sodelovalo tudi nekaj tujih ponudnikov.

Slavnostnega prevzema so se poleg direktorja logaške komunale dr. Boštjana Averja udeležili tudi župan Občine Logatec Berto Menard, direktor občinske uprave Jože Sečnik in direktor družbe ATRIK  Adrijan  Bradaš.

Gre za prvo vozilo, ki ga je to podjetje prodalo pod novo, lastno blagovno znamko »I feel clean city«, zaposleni na komunali, ki so do danes uporabljali že 14 let staro Atrikovo smetarsko vozilo, pa si bodo poslej pri svojem delu pomagali z novim, sodobnejšim, ki ima tudi avtomatsko stresalno napravo.

Smetarsko vozilo-zadaj

 

Pri nakupu vozila, vrednega več kot 160 tisoč evrov,  je komunalnemu podjetju pomagala Občina Logatec, direktor Aver pa se je županu za to gesto ob prevzemu tudi javno zahvalil.

 

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

 

Ne spreglejte

Dan zaščite in reševanja v Cerknici

Na parkirišču Trikotnik v Cerknici je v soboto, 8. junija, potekal razgiban dan zaščite in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja