Obvestilo

Z roko v roki do kakovostnih obrokov

Ob zavedanju, da je lokalna hrana veliko boljša, manj predelana in obdelana,  bolj sveža bolj zdrava, vendar  to vedenje ostaja zgolj na teoretični ravni, RRA Zeleni kras v sodelovanju s Hišo izročila pripravlja brezplačno delavnico za otroke in starše, na kateri bo ga. Tamara Urbančič, mentorica kmetijskih krožkov, spregovorila o pomenu in prednostih uživanja lokalne hrane za naše zdravje in kakovost življenja. Obenem pa bodo otroci z znano kuharsko mojstrico Slavico Smrdel pripravili nekaj namazov, ki so veliko bolj kakovostni od industrijsko pripravljenih. Na koncu delavnice boste prejeli še recepte pripravljenih namazov.

Delavnica bo potekala v torek, 21. aprila, ob 18.00 v Hiši izročila, Dolenja vas 70c, Cerknica.  Udeležba je brezplačna, saj se delavnica izvaja v okviru projekta Z roko v roki do kakovostnih obrokov in s finančno pomočjo Ministrstva RS za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijave so OBVEZNE in se zbirajo do ponedeljka, 20.4., na naslovu dragica@rra-zk.si ali tel. št. 05 721 22 44.

Foto: arhiv RRA

Ne spreglejte

Prvi Festival podjetništva za mlade v Primorsko-notranjski regiji vzbudil vedoželjnost in ustvarjalnost

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva, ki v obdobju zadnjih štirih let udejstvovanju mladih na področju podjetništva …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja