Postojnska jama
Obvestilo

Za koprskimi policisti je pester konec tedna

V Orehku pri Postojni je v petek nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je v hiši pregledal, premetal in preiskal večino prostorov, ukradel pa je 200 evrov gotovine, bančno kartico in več kosov zlatnine. Lastnik je oškodovan za 1.500 evrov, sporočajo s Policijske uprave Koper.

Ob 14.58 je na cesti od Podgrada proti Ilirski Bistrici v križišču 30-letna voznica osebnega avtomobila izsilila prednost 38-letnemu državljanu Švice, ki je prav tako vozil osebni avto. V vozilu Švicarja so bili lažje poškodovani trije sopotniki, povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 22.51 je v Sežani povzročil prometno nesrečo 23-letni voznik iz okolice Sežane, ki je v križišču z neprednostne ceste zavijal levo in pri tem izsilil prednost 18-letnemu domačinu z osebnim avtom. Ta je pripeljal po prednostni cesti. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,71 mg/l, sledi mu obdolžilni predlog, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

V soboto ponoči je nekdo vlomil v trgovino v Pivki. Ukradli so večjo količino cigaret in krem za obraz ter britvic. Nadaljuje se z zbiranjem infomracij.

Največja tatvina pa se je danes dopoldan zgodila na Debelem Rtiču.  Policisti so bili namreč  obveščeni, da je tam nekdo ukradel dve kamp prikolici, po prvih podatkih vredni 15.000 evrov. Policisti zbirajo informacije.
PU Koper/Uredništvo NzN

Foto: arhiv Policije

Ne spreglejte

Minister Vrtovec v Logatcu: 600 000 evrov za investicije blokirajo okoljevarstveniki

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, ki se je s sodelavci na obisku naše regije danes …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja