Obvestilo

Zaključek rally sezone ta konec tedna v Idriji

Ta konec tedna se bo z 10. rallyjem Idrija, ki sega  bo udeležila tudi posadka Grega Premrl / Marko Stiperski z ekipo Unikatoy Racing, zaključila letošnja sezona v slovenskem državnem prvenstvu. Za posadko Premrl / Stiperski bo to prvi skupni rally, kar pa seveda ne pomeni, da posadka ne bo v igri za najvišja mesta v razvrstitvi.   

Rally bo potekal v soboto, 29., ter nedeljo, 30.oktobra. V soboto se s startom ob 15.00 začne tekmovalni del, pri katerem bosta v okolici Idrije odpeljani prvi dve hitrostni preizkušnji, glavnino (5) hitrostnih preizkušenj pa bodo tekmovalci  odpeljali v nedeljo s startom prve hitrostne preizkušnje ob 9h.

Rally, ki šteje za državno prvenstvo Slovenije in FIA CEZ prvenstvo, je sestavljen iz sedmih  hitrostnih preizkušenj, speljanih v okolici Idrije v dolžini 78 km, skupna dolžina rallyja pa je 220 km.

Na rally je prijavljenih  43 pretežno domačih posadk, posadka Premri / Stiperski pa bo imela štartno številk 4, videli pa bomo atraktiven nabor vozil, med katerim najdemo tudi  Renault Megane Maxi, Lado Samaro ter Zastavo 850.

Lokacija servisne cone: območje parkirišča Barbara v Idriji.

Podrobnejše informacije o poteku relija in hitrostnih preizkušnjah dobite na spletni strani organizatorja s klikom tukaj.

Štartno listo sodelujočih posadk pa najdete tukaj.rally-idrija

Ne spreglejte

Pivška vaga na placu pri balincu zaživela v prenovljeni podobi

Konec junija je Trška skupnost Pivka odprla obnovljeno vago na placu pri balincu. V sklopu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja