Obvestilo

Zaključek s koncertom Alenke Godec

Včeraj se je s koncertom Alenke Godec v Kulturnem domu Cerknica končal niz prireditev Cerknica v prazničnih lučeh, ki je z vrsto dogodkov tudi letos privabil množice obiskovalcev. In nekaj izmed njih je imelo na koncertu priložnost, da so svoje novoletne želje delili s publiko. »Medve sva si zaželeli, da bi imeli tudi v letu 2017 možnost soustvarjati kulturno dogajanje in da bi imeli še naprej tako podporo ljudi, ki najine ideje prepoznavajo kot dobre,« pojasnita Maruša Opeka in Rebeka Hren Dragolič iz Zavoda Pekarna, ki je bil poleg Občine Cerknica in Notranjskega regijskega parka eden izmed glavnih organizatorjev.

Na vprašanje, kako je z obiskom, odgovarjata, da sta presenečeni, koliko ljudi je podprlo decembrske dogodke. »Čeprav Cerknica v prazničnih lučeh poteka šele drugo leto zapored, se zdi, da so ljudje program že vzeli za svojega in mnogi ga označujejo že kar za tradicionalnega. Sicer pa si organizatorji res želimo, da bi tak tudi postal,« dodajata.

Seveda pa ne gre pozabiti vseh sodelujočih, ki so sooblikovali letošnji program. »Zahvaljujemo se vsem, ki so kakorkoli prispevali k izvedbi, saj brez pomoči mnogih ne bi zmogli,« priznavajo organizatorji. Sicer pa se zavedajo, da brez podpore obiskovalcev, še tako dober program, ne bi uspel. In kot smo videli je bila publika tudi letos na njihovi strani. Kako lepo so se imeli si lahko ogledate v fotogaleriji.

 

Blanka Kocen Markovič

Foto: Zavod Pekarna

Ne spreglejte

V Pivki ustavili pijano voznico in sopotnika

S Policijske uprave Koper sporočajo, da so v ponedeljek ob 23.45 pri Pivki ustavili osebni …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja