Obvestilo

Zaključili z glasbeno delavnico

Preteklo soboto je v Knjižnici Jožeta Udoviča Cerknica potekala zadnja izmed delavnic Pravljična jesen Anje Štefan, z naslovom Iščemo hišico.

Tokrat ni šlo za ustvarjalno, ampak za glasbeno delavnico, ki jo je vodila glasbena pedagoginja Irena Cundrič Iskra.

»Glede na to, da je veliko pesmic Anje Štefan uglasbenih, smo želeli, da jih otroci spoznajo,« je povedala Maruša Opeka, vodja projekta. Iz cerkniške knjižnice se je tako slišalo Iščemo hišico, Jesensko, Snežinke in druge pesmice, ki so jih otroci na koncu srečanja zapeli tudi staršem.

Kljub temu, da so se delavnice zaključile, pa organizatorji iz Kulturnega društva Notranjska upajo, da bodo otrokom in staršem lahko kmalu ponudili še kakšen program, saj zanimanje je, ponudbe na žalost pa še vedno premalo.

Pravljična jesen Anje Štefan se bo sicer uradno zaključila z lutkovno predstavo Bobek in barčica, Lutkovnega gledališča Ljubljana, ki se bo v Kulturnem domu Cerknica odvila prihodnjo soboto.

  1. M. K.

Foto: arhiv KJUC

Ne spreglejte

Prostovoljke in prostovoljci, junaki našega časa

Slovenska filantropija med 22. in 28. majem 2023 že tradicionalno organizira 24. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja