Obvestilo

Zaradi nesreče na primorki Logatec v prometnem kolapsu

Na avtocesti med Logatcem in Vrhniko se je v smeri Ljubljane pripetila prometna nesreča, zaradi katere se je ves promet z avtoceste preusmeril skozi Logatec. Ta je danes popoldne praktično ohromel v prometni gneči. Po do sedaj zbranih podatkih sta bili v prometni nesreči udeleženi dve tovorni vozili, pri čemer je eno prebilo varovalno ograjo in zdrselo iz vozišča v globino.
Vozilo je pri tem zagorelo. Požar so pogasili gasilci. V prometni nesreči je ena oseba izgubila življenje. Več informacij z ljubljanske policijske uprave še ne morejo posredovati.

Odstranjevanje posledic (prečrpavanje goriva iz cisterne) še vedno poteka, dosedanje ugotovitve ogledapa  kažejo, da je prometno nesrečo povzročil voznik
tovornega vozila, ki je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v tovorno vozilo (cisterno), ki je stalo na odstavnem pasu zaradi počene pnevmatike. Tovorno vozilo, ki je pripeljalo od zadaj, je pri tem zadelo varovalno ograjo, jo prebilo in zdrsnilo v globino, pri tem pa zagorelo, sporočajo z ljubljanske policijske uprave.  V nesreči je voznik tovornega vozila umrl, njegovo identiteto še ugotavljajo.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

V Notranjskem muzeju Postojna odprli novo razstavo »ROCK POSTOJNA«

V Notranjskem muzeju Postojna so v praznični december zakorakali z novo, prav posebno razstavo, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja